Haberler

Kar nedeniyle kapanan yollar ulaşıma açıldı

Güncelleme:

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve merkez ilçe belediyeleri, karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve merkez ilçe belediyeleri, karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, yağışın etkili olduğu Yeşilyurt ilçesinin Porga, Kozluk, Aşağıköy, Ortaköy, Salkonak ve Öncü mahallelerinde mahsur kalan araçları kurtardı.

Kar dolayısıyla kapanan Hekimhan ilçesine bağlı Delihasanyurdu, Yukarı Selimli grup yolunda ise ekiplerce kar temizleme çalışması yapıldı.

Akçadağ ilçesi Bayramuşağı Mahallesi ile Yeşilyurt'a bağlı mahalle ve grup yolları da ulaşıma açıldı.

Yeşilyurt Belediyesi ekipleri ise kırsal mahallelerde kardan kapanan yolları açtı. Battalgazi Belediyesi ekipleri, Karagöz Mahallesi'nde kara yollarında tuzlama çalışması yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Yeşilyurt Malatya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title