Haberler

Malatya'da İl Spor Güvenlik Kurulu Toplandı

Malatya'da Bugün Toplanan İl Spor Güvenlik Kurulu, Mart Ayında Yapılacak Spor Müsabakalarında Alınacak Güvenlik Önlemlerini Görüştü.

Malatya'da bugün toplanan İl Spor Güvenlik Kurulu, Mart ayında yapılacak spor müsabakalarında alınacak güvenlik önlemlerini görüştü.

Valilik Salonu'nda Vali Yardımcısı Erdinç Filiz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak Pazar günü Bank Asya 1. Lig'de oynanacak olan Malatyaspor-Diyarbakırspor maçında alınacak önlemler görüşüldü. Toplantıda Malatya'da 23 Mart tarihinde Malatya Belediyespor ile Aksarayspor arasında oynanacak TFF 3. Lig 1. Grup maçı için de gerekli önlemlerin alınması kararlaştırıldı.

Kurul 30 Mart tarihinde oynanacak Malatyaspor-Samsunspor maçında alınacak güvenlik önlemleri de görüşüldü. Kurul üyeleri her iki takım arasında oynanan son 3 karşılaşmada yaşanan tribün olayları göz önüne alındığında bu karşılaşmaya misafir takım seyircisinin getirilmemesi kararını verdi. İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından bu konuda alınan tavsiye kararının Samsunspor yetkililerine iletilmesi benimsendi.

(NA-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title