Haberler

Malatya'da İftar Çadırında Konferans

Malatya Belediyesi'nin Açtığı İftar Çadırında "Kaliteli Bir Yaşam İçin Psikolojik Danışmanlığın Önemi" Başlıklı Bir Konferans Verildi.

Malatya Belediyesi'nin açtığı iftar çadırında "Kaliteli Bir Yaşam İçin Psikolojik Danışmanlığın Önemi" başlıklı bir konferans verildi.

Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi tarafından organize edilen konferansın açılışında söz alan Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi Başkanı Aysel Çelikyay, Ramazan ayının önemini ve değerini anlatırken, Kadın Meclisi olarak gerçekleştirdikleri sosyal içerikli programlar ile bu mübarek ayda da kadınlara destek olmaya gayret ettiklerini belirtti. Programa konuşmacı olarak katılan Pediatri Uzmanı Ahmet Duman, kaliteli ve mutlu bir yaşam mümkün iken, yaşayamamanın temelinde psikolojik rahatsızlıkların mevcut

olabileceğini söyleyerek psikolojik danışmanlık hizmetinin Avrupa'da 1950'li yıllardan günümüze kadar uygulandığını, fakat ülkemizde 2000'li yıllarda bulunmamıza rağmen tam anlamıyla benimsenmediğini ifade etti.

(NA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title