Haberler

Malatya'da Huzur Operasyonu

Türkiye genelinde gerçekleştirilen "Türkiye Güven Huzur - 6" uygulaması kapsamında Malatya'daki denetimlerde 15 kişi gözaltına alındı.

Türkiye genelinde gerçekleştirilen "Türkiye Güven Huzur - 6" uygulaması kapsamında Malatya'daki denetimlerde 15 kişi gözaltına alındı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Emniyet Genel Müdürlüğü, genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması ve terör örgütlerinin muhtemel eylemlerinin engellenmesi amacıyla "Türkiye Güven Huzur - 6" uygulaması kapsamında Malatya'da umuma açık yer ve sabit yollarda denetim ve çalışma yaptı.

Kentte 91 ekip, 452 personel, 2 arama köpeğiyle 18 sabit nokta, il ve ilçe merkezlerinde belirlenen umuma açık yerlerde yapılan denetimlerde 3 bin 95 kişi sorgulandı.

Aranan 15 kişinin gözaltına alındığı çalışmalarda, 6 kişi hakkında idari işlem yapıldı.

Çalışmada ayrıca, 166 iş yeri ile 487 araç kontrol edildi, 36 araç ve 3 iş yerine 17 bin 95 lira ceza uygulandı.

Uygulamada, 2 tabanca, 23 mermi, 17 av tüfeği kartuşu ele geçirildi.

Açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçluyla mücadelemiz devam edecek olup, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşayabilmesi için 24 saat görev başında olacağız." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü Türkiye Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title