Haberler

Malatya'da Gençlik Festivali Coşkusu

FANTA Gençlik Festivali'nin 8'inci konseri Malatya'da, binlerce müzik severin katılımıyla gerçekleşti. Festivalde Kenan Doğulu, Şebnem Ferah, Emre Aydın konser verdi.

Bu yıl toplam 16 ilde festival severlerle buluşan, Türkiye'nin en büyük mobil müzik festivali Fanta Gençlik Festivali'nin Malatya'daki konseri yaklaşık 45 bin müzik severin katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. 12'nci Fanta Gençlik Festivali kapsamındaki 8'inci konser, Malatya Yeni Belediye Şenlik Alanı'nda gerçekleşti. Gün boyunca festival alanındaki Masa Hokeyi, Dengeli Portakal, Dev Tetris, Fanta Tilt gibi birbirinden farklı ve ilgi çekici 13 oyunla eğlenceye doyan binlerce kişi doyasıya eğlendi. Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın, konser süresince katılımcıları coşturdu.

KENAN DOĞULU'YA MALATYASPOR ATKISI

Festivalin en coşkulu kalabalıklardan birine ev sahipliği yapan Malatya, Kenan Doğulu'nun hareketli şarkılarıyla müziğe ve eğlenceye doydu. 'Bal Gibi' şarkısını Malatyalı hayranları karşısında ilk kez seslendiren Doğulu, konserine izleyicilerden gelen Malatyaspor atkısı ile devam etti. Konser sırasında büyük bir grup seyirci, festival alanında uzun bir konvoy oluşturarak şarkılara eşlik ettiği sırada, kameralar kalabalığa döndü ve eğlenceli anlar yaşandı.

ŞEBNEM FERAH: KENDİMİ EVİMDE HİSSEDİYORUM

Dinleyicilerin yoğun tezahüratları eşliğinde sahneye çıkan sanatçı, en son 2006 yılında konser verdiği Malatya'ya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. "En son 2006'da beraberdik ve o zaman da bu kadar tatlıydınız" diyen Şebnem Ferah, binlerce müzik sever için en sevilen şarkılarını seslendirdi. Hayranlarının ilgisi ve yoğun sevgisi karşısında, "Arkadaşlar, konseri bölmek istemiyorum ama bizim sizi alkışlamamız lazım. Bize kendimizi çok iyi hissettirdiniz, kendimi evimde hissediyorum." dedikten sonra dinleyiciler, 'I love you Şebnem' (Seni Seviyorum Şebnem) diyerek tempo tuttu.

EMRE AYDIN HAYRANLARINDAN BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Konserine, "Bir yıl sonra yine Malatya'da sizlerle olmaktan çok mutluyum." sözleriyle başlayan sanatçı, "2003 yılından bu yana kaç kere Malatya'ya geldim, sayamadım. Her zaman olduğu gibi harika görünüyorsunuz" diyerek, tüm şarkılarına coşkuyla eşlik eden hayranlarından büyük alkış aldı.

Festival yoluna, 30 Ağustos'ta Şanlıurfa GAP Arena'da gerçekleşecek konserle devam edecek.

Kaynak: Star / Kültür Sanat

Şebnem Ferah Kenan Doğulu Emre Aydın Fanta Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title