Haberler
Güncelleme:

4 ilimizde 65 yaş üzerine sokağa çıkma kısıtlaması getirildi

Artan Kovid-19 vakaları nedeniyle Yalova, Şanlıurfa, Malatya ve Siirt valilikleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlara belirli saatlerde sokağa çıkma kısıtlaması getirdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (30)

Hasan huseyin:

YAPACAKSAN HRRKEZE YAP IKI HAFTA MILLET OLECEK DEGILYA IKI HAFTADA

32
4
yanıtYanıtla
Suçlular kimler:

Sen denetimini yapa ma maganda tiplerin kurallara uymaması na ceza yazma eehh ne olacak millet kural tanımayan lar yüzünden evlere mi yıkılacak.

31
4
yanıtYanıtla
Berat düğün salonları ysaklayın tam:

Tüm kapalı alanları yasaklayın

25
0
yanıtYanıtla
lsparta lı boksör:

valla bıktık yahu bırakın milleti ölen ölsün kalan kalsın

2
22
yanıtYanıtla
Yakında:

İnşallah Koronaya kavuşur sun.:)))

yanıt6
yanıt1
Nerede emniyet nerede kontrol:

Canlı müzikli içkili restoranların rezaletini görmediniz gitti.

yanıt5
yanıt1
Duyarlı vatandaş:

Yaşlılara kısıtlama getirilmesi yerine kurallara uymayan kişilere (Biz genciz bize birşey olmaz deyip kendilerini eğlencelerden geri almayan , kurallara uymayanlara ) kısıtlama getirilmesi gerekir. Başkalarının yapmış olduğu yanlışlıklardan yaşlıları sorumlu tutmak hem ahlaken ve hemde dinen uygun değildir. Yaşlıları cezalandırmak yerine kurallara uymayanları cezalandırmak adaletli olma gerğini doğurur. Kurallara uymayan gençlere kısıtlama getirmeyen yetkililere bir gün Allah hesap soracaktır.

19
2
yanıtYanıtla
Dadaş:

Yaşlılara kısıtlama getirilmesi yaşam risklerinden dolayıdır, kurallara uymadıkları için değil.

yanıt2
yanıt19
HAHAHAHA:

TABİ 65 YAŞ ÜSTÜ OY KAYNAĞI Dİ Mİ BETON PARTİSİ KIYAMIYOSUNUZ.

2
14
yanıtYanıtla
Emekli:

Aslında 65 yaş üstü (Bizler) Kurallara aynen uyan kesimiz. Kısıtlamadan çok kontrol ve ceza getirilmelidir. 2 gün 3 gece düğün yapılıp yüzlercesi katılıyor . Buna benzer olaylar takip edilmeli

13
1
yanıtYanıtla
STOP:

ISTANBULU UNUTMAYIN!!

11
0
yanıtYanıtla
Baybars:

Gençlere yasak getirin onlar aşna fişne peşinde virüs yayıyor

7
4
yanıtYanıtla
yusufcuk:

Ne yani suçlusu 65 yaşındaki büyüklerimiz mi?

8
2
yanıtYanıtla
Demirbilek:

Gençlere yasak gelmeli her yere girip cikan cafelere plajlara hep gencler yazik yasli amcalarmi takiliyor buralara ayiptir el vicdan vicdan vicdana cok dolaşan pabuc.........nokta ....getirir........... yanlış karar maskesiz yarinlari tehlikeye atan herkes vatan hainidir..........

5
1
yanıtYanıtla
Memleketim:

Ben böyle sacma sapan bir yönetim systemi, uygulamasi görmedim. Sen kimsinde insanlarin yasama, temiz hava, spor yapma özgürlügünü elinden aliyorsun? Sizin amaciniz ne?

4
2
yanıtYanıtla
ali:

senin gibi boş beleş insanlar yüzünden

yanıt0
yanıt0
HAMİT:

Ey genç nüfus duyarsız davranış sergilemeniz nedeniyle bu salgından etkilenecek ve hayatını kaybedecek 65 yaş üstü insanları korumak amacıyla kısıtlama getirmek zorunda kalan devletin duyarlı davranışının % 1 sizlerde yok. Yani vebal ve günah haneniz bayağı kabarıyor.

4
1
yanıtYanıtla
Şükela:

Ya 65 yaş üstü birinden bana virüs gelirse nolcak?

yanıt3
yanıt2
Yahya:

Belki azrail gelir ziyarete.

yanıt0
yanıt0
osman han:

o kadar çok kural getirildi, bir kısmı iptal oldu, halen hangi kurallar var, her şehirde farklı , hepsi karışık. Millet anlamıyor.

4
0
yanıtYanıtla
Hasan huseyin:

O AGACIN ALTIDA GENCLERE KALACAK YANI.....NE FARK EDECEKSE ,NASIL BIR MANTIK BU YA.....ASIL TEK 65 YAS USTU CIKMALI DISARI.....EN FAZLA YAPTIKLARI SERIN BIR AGAC ALTI BULUP LAKLAK YAPMAK.....MIKROPLUK YAPAN HEP GENCLER

2
0
yanıtYanıtla
XXL:

Kayseriye yasaklar ne zaman geliyor

2
0
yanıtYanıtla
Tr:

Ankarayada mutlaka ciddi bir yasak gelmeli

2
0
yanıtYanıtla
HAMİT:

Rumuz şükela sana cevaben virüs her yerden bulaşabilir tedbirlere uyumayıp bananeci davranırsan ve bulaştırıcı konumuna geçersin.

2
0
yanıtYanıtla
ahmet:

bu kararlar bu hastalığı yavaşlatır. kendimiz kendimizi koruyamadığımız için maalesef bu kısıtlamalara katlanmak zorunda kalıyoruz.

2
0
yanıtYanıtla
ömer:

Nasıl bir ortam oluştu farkında mısınız? Herkes birbirini suçluyor, halbuki hepimiz suçluyuz. Bizim zamanımızda ilkokulda herkes evinin önünü temizlerse her yerin temiz olacağı öğretilirdi. Sonra bu zihniyet temizlik işçileri her yeri temizlesin böylece her yer temiz olarak değişti. Biz önce birey olarak kurallara riayet etmeliyiz ve bu şekilde bir toplumsal bilinç oluşturmalıyız. Yoksa yasaklar nereye kadar insanları kontrol eder.

1
0
yanıtYanıtla
serkan:

devlet sağlık bakanlığı 65 yaş üzerindeki insanlara neden Sokak kısıtlaması getirdi biliyor musunuz Çünkü 65 yaş üzerindeki insanların birçok Kronik hastalığı var koronavirüsün En sevdiği kitle 65 yaş üzeri Kronik hastalığı olan yaşlı insanlardır Bu sebeple devlet Yaşlı insanlar zarar görmesin ölmesin diye çare olarak onlara Sokak kısıtlaması getirdi Avrupa''da ve Amerika''da koronavirüs nedeniyle ölenlerin yüzde doksanı toplam 400 bin kişi Yaşlı insanlar maalesef

1
0
yanıtYanıtla
Günah keçisi oldular:

65 yaş üstüne haksızlık yapılıyor.Kurallara uyan tedbirini alan sadece bu kesim.

1
0
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Enteresant, bu kisitlamalar niye? Her gun 15-20 olum ve 1000 1100 civarinda corono vakalari gorunuyor. Yani bir artis soz konusu yok diye gozukuyor, YOKSA GERCEKLER BASKAMI?

0
0
yanıtYanıtla
Zzzzz:

Her yerde yüzde 20 bizde yüzde 35 miş ama hala ses yok

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title