Haberler

Malatya'da 520 Metrelik Alt Geçit İnşaatına Başlanıyor

Malatya Şehir Merkezinde Trafik Yoğunluğunun En Fazla Olduğu Noktalardan Birisi Olan Çevre Yolu Üzerindeki Sanayi Kavşağı'nda Yaptırılacak Olan Alt Geçit İçin Çalışmalara Başlandığı Bildirildi.

Malatya şehir merkezinde trafik yoğunluğunun en fazla olduğu noktalardan birisi olan çevre yolu üzerindeki Sanayi Kavşağı'nda yaptırılacak olan alt geçit için çalışmalara başlandığı bildirildi.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Malatya merkez Çevreyolu Sanayi Kavşağı'nda yaptırılacak olan alt geçidin çalışmaları başladı. Toplam uzunluğu 520 metre olacak olan alt geçit inşaatının bu yıl bitirilmesinin hedeflendiği belirtilerek ek ödenek sıkıntısının bulunduğu bildirildi. Kavşak projesi için 2 milyon 600 bin YTL ödenek gönderildiği ancak projenin bu yıl bitirilmesi için 2 milyon 400 bin YTL ek ödenek ihtiyacı bulunduğu aktarıldı.

Proje örneğinin Kayseri Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere bazı illerde uygulandığı belirtildi.

Bu arada, Turgut Temelli Alt Kavşağı ile Adliye Kavşağı'nda yaptırılacak olan alt geçit projelerine bu yıl başlanmayacağı öğrenildi.

(BK-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title