Haberler

Malatya'da 11 Kilo Eroin Ele Geçirildi

Malatya'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Ekiplerinin Yaptığı 'Rüzgar' Kod Adlı Operasyonda, 2 Kişi 11 Kilo Eroin ile Birlikte Yakalandı.

Malatya'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin yaptığı 'Rüzgar' kod adlı operasyonda, 2 kişi 11 kilo eroin ile birlikte yakalandı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmaları sonucunda Malatya'dan İstanbul'a eroin nakledecek olan şahıslara yönelik 'Rüzgar' kod adlı bir operasyon düzenledi. Operasyonda S.U. (55) ve R.A. (17) adlı şahısların bulunduğu araç, il merkezinde durduruldu. Araç içerisinde narkotik köpeği Kartal ile yapılan aramada, gizli bölmeye konulan 11 kilo 176 gram eroin maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan S.U ve R.A., haklarında "uyuşturucu eroin maddesi bulundurmak ve nakletmek" iddiasıyla yapılan işlemlerin adli makamlara sevk edildi.

(BK-OÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title