Haberler

Malatya: Birahanedeki Patlamanın Nedeni El Bombası Çıktı

Malatya'da 6 Kişinin Yaralanması ile Sonuçlanan Birahanedeki Patlama Olayının El Bombasının Atılması Sonucu Meydana Geldiğinin Tespit Edildiği Bildirildi.

Malatya'da 6 kişinin yaralanması ile sonuçlanan birahanedeki patlama olayının el bombasının atılması sonucu meydana geldiğinin tespit edildiği bildirildi.

İHA muhabirinin Emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Malatya'da Cezmi Kartay Caddesi'nde faaliyet gösteren bir birahanede gece meydana gelen ve 6 kişinin yaralanması ile sonuçlanan patlama olayının, el bombasından kaynaklandığı belirtildi. Patlamanın, bodrum katta faaliyet gösteren birahaneye inilen merdivenin girişine dışarıdan pimi çekilen el bombasının atılmasıyla meydana geldiği belirtildi. Bir görgü tanığının patlamadan önce, merdiven boşluğunda, aşağıya doğru bir cismin yuvarlanma sesini duyduğunu belirttiği şeklinde polise ifade verdiği öğrenildi.

Öte yandan, el bombası atılması sebebiyle meydana gelen olayda, terör olayı ihtimalinin çok zayıf olduğu, ancak bu ihtimalin de çalışmalarda değerlendirme içerisinde tutulduğu kaydedildi. Polis ekiplerinin olaydan sonra kaçan 3 kişinin eşkallerini belirlemeye ve yakalamaya çalıştığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title