Haberler

Malatya Belediyesi Basın Yayın Müdürü Cemal Aslan'ın Vefatı

Malatya Belediyesi Basın Yayın Müdürü Cemal Aslan'ın vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajları yayınlandı.

Malatya Belediyesi Basın Yayın Müdürü Cemal Aslan'ın vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajları yayınlandı.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yayınladığı mesajda, "Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cemal Aslan bir eğitim programına katılmak üzere Antalya'ya gitmek için bindiği Ankara-Antalya uçağında kalp krizi geçirmiş, gerek uçakta bulunan doktorların gerekse de intikal ettirilen hastanedeki sağlık ekiplerinin yoğun müdahalelerine rağmen maalesef hayata döndürülememiş ve Hakkın Rahmetine ermiştir. Belediyemizin emektarlarından olan Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürümüz Cemal Aslan'ın cenazesi Pazartesi günü sabah saat 08.00'da şehir mezarlığında kılınacak olan cenaze namazına müteakiben memleketi Adıyaman Gerger'de defnedilecektir. Çok değerli bir mesai arkadaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Acımız büyüktür. Merhuma Allah'tan gani gani rahmet ve mağfiret, kederli ailesi başta olmak üzere, bütün mesai arkadaşlarımıza, basın camiamıza ve tüm sevenlerine sabrı cemil niyaz ediyoruz. Mekanı cennet olsun" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, Aslan'ın evine giderek, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da mesajında şunları söyledi:

"Değerli dostum Belediye Basın Müdürü Cemal Aslan'ın vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum. Sabah saatlerinde birlikte sohbet ettiğim Aslan'ın 1 saat sonra uçakta kalp krizi geçirerek vefat etmiş olması beni çok daha fazla üzüntüye sevk etmiştir. Cemal Aslan'ın vefatı başta Malatya Belediyesi, Malatya basını olmak üzere Malatya için yeri doldurulamayacak bir kayıptır. Cemal Aslan'a Allahtan rahmet sevenlerine ve ailesine başsağlığı dileklerimi iletiyorum." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Belediyesi Cemal Aslan Ahmet Çakır Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title