Haberler

Malatya Belediyesi 1,5 Yılda 31 Kilometre Kanalizasyon Şebekesi Döşedi

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Belediyenin Devam Eden Alt Yapı Çalışmalarını İnceledi

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, belediyenin devam eden alt yapı çalışmalarını inceledi.

Yaka ve Hoca Ahmet Yesevi Mahallelerindeki çalışmaları inceleyen Çakır, Yaka Mahallesi Birinci Etap Kanalizasyon Projesi çalışmalarının büyük bir bölümünün tamamlandığını söyledi.

İkinci etap çalışmalarına gelecek yıldan itibaren başlayacağını belirten Başkan Çakır, göreve geldiği ilk günden itibaren alt yapı çalışmalarına büyük ağırlık verdiğini dile getirdi.

Ahmet Çakır, şöyle konuştu:

'Tecde Şentepe bölgesine ilk defa 6 kilometre kanalizasyon hattı döşedik. Yine Yaka Mahallesi'nde kanalizasyon çalışmalarının büyük bir bölümünü tamamladık. 11 kilometre hat döşedik. Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde de 2 kilometrelik kanalizasyon şebeke hattı döşedik. Yaka Mahallesi'nde 200 hane var. Bu mahallemizde sürdürdüğümüz çalışmaları 12'inci ayın sonuna kadar bitirmeyi hedefliyoruz. Bir buçuk yıl içerisinde toplam 31 kilometrelik kanalizasyon şebeke hattı döşedik. Amacımız kanalizasyon sorununu tamamen ortadan kaldırmak.'

(YET-ÜNS) - MALATYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title