Haberler

Makü Bilimsel Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Açıldı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Bilimsel Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Bilimsel Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

MAKÜ İstiklal Yerleşkesi'nde bulunan Bilimsel Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Açılış Töreni'ne katılan Bakan Eker, milli şair Mehmet Akif Ersoy'a duyduğu hayranlığı dile getirdi. Mehmet Akif Ersoy'un hayatından çok etkilendiğini ve kendisini çok duygulandırdığını ifade eden Bakan Eker, kendisinin veteriner hekim olmasında Mehmet Akif Ersoy'un büyük etkisi olduğunu ifade etti. Bakan Eker, "Ona duyduğum saygıdan dolayı veteriner hekimlik mesleğini tercih ettim. Cumhuriyet tarihi boyunca da Tarım Bakanlığı'na ilk defa veteriner hekim olarak ben atandım, bunun da sorumluluğunu taşıyorum" diye konuştu.

Mehmet Akif Ersoy'un adını taşıyan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nin büyük başarılar elde edecek, birincilikler kazanacak çalışmalara imza atmasını beklediğini dile getiren Bakan Eker, MAKÜ Bilimsel Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin tarım ve hayvancılık sektörüne hayırlı olmasını diledi. Bakan Eker, Bilimsel Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin açılışını yaparak, laboratuvarları gezdi. Bakar Eker, açılışın ardından basına kapalı olarak tarım ve hayvancılık sektörü toplantısı gerçekleştirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Mehmet Akif Ersoy Mehmet Mehdi Eker Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title