Haberler

Makine Arızası Yapan Rus Bayraklı Yük Gemisi, Çanakkale Boğazı Girişinde Sürükleniyor

Yunanistan'dan Çanakkale'nin Biga İlçesine Bağlı Karabiga Beldesine Gitmekte Olan Rus Bayraklı Yük Gemisi, Çanakkale Boğazı Girişinde Makine Arızası Yaparak Sürüklenmeye Başladı.

Yunanistan'dan Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Karabiga beldesine gitmekte olan Rus bayraklı yük gemisi, Çanakkale Boğazı girişinde makine arızası yaparak sürüklenmeye başladı.

Edinilen bilgiye göre, boş olarak Yunanistan'dan Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Karabiga beldesine giden 2 bin 447 gros tonluk Rus bayraklı "Omskiy 100" isimli yük gemisi, Çanakkale Boğazı girişinde Kumkale fenerine 6 mil mesafe kala makine arızası yaparak sürüklenmeye başladı. Gemi kaptanının durumu telsiz kanalı ile Deniz Trafik İstasyonu'na bildirmesinin ardından yetkililer, bölgede bulunan gemileri dikkatli seyretmeleri konusunda uyardı. Yetkililer, geminin boğaz dışında olduğu için diğer gemiler

için herhangi bir tehlikeli durumunun olmadığını belirtti. Gemi kaptanının sahile yakın bir bölgede demir atarak arızasını gidereceği öğrenildi.

(AÖ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title