Haberler

Makaron Yapmanın Püf Noktasını Kahve Dünyası'ndan Öğrenin

Güncelleme:

Kahve Dünyası, tatlı seven herkesi "Pastacılık ve Makaron, Mini Tatlılar Atölyesi"ne çağırıyor. Atölye, 7 Temmuz Cumartesi günü 13.00'da Kahve Dünyası Veliefendi Fabrika'da gerçekleştirilecek.

Kahve Dünyası, "Gerçek bir tatlı sever, tatlı yapmayı da sever" diyerek 7 Temmuz Cumartesi günü 13.00'da herkesi eşsiz bir lezzet olan makaron yapımının püf noktalarını keşfetmeye davet ediyor. Kahve Dünyası Veliefendi Fabrika'da gerçekleşecek "Pastacılık ve Makaron, Mini Tatlılar Atölyesi"nde katılımcılar, en kaliteli malzemeler ve kişiye özel ekipmanlarla özel tatlıların çok özel formüllerini öğrenme fırsatını yakalayacak.

150 dakika süren atölyede, tuzlu karamelli makaron, çikolatalı makaron'un yanı sıra mini portakallı tian ve financier yapmayı işin ustasından öğreneceksiniz. Katılım ücreti 140 TL olan "Pastacılık ve Makaron, Mini Tatlılar Atölyesi" için biletinizi Biletix'ten satın alabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Makaron Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title