Haberler

Majstroviç Beşiktaş Yolunda

Beşiktaş Yönetimi, Yabancı Stoper Arayışında Son Noktayı Koymaya Hazırlanıyor.

Beşiktaş yönetimi, yabancı stoper arayışında son noktayı koymaya hazırlanıyor.

Siyah-beyazlılar sezon başında transfer ettikleri Lamine Diatta'nın takımdan gönderilmesinin ardından özellikle Portekiz, Fransa ve İspanya'da oyuncu arayışlarını sürdürüyordu. Ancak şimdiye kadar ciddi olarak ilgilenilen Ze Castro, Sotirios Kyrgiakos ve Fabricio Coloccini'nin kulüpleri ile maddi konularda anlaşamayan Beşiktaş, bir süredir beklettikleri İsveçli defans oyuncusu Daniel Majstorovic'i transfer etmeye hazırlanıyor.

İsviçre'nin Basel takımında forma giyiyor. Kariyerinde şimdiye kadar Övergrans, Habo FF, Brommapojkarna, Fortuna Köln, Västeras SK, Malmö ve Twente Enschede takımlarında oynayan 31 yaşında ve 1.90 boyundaki  futbolcu, 2005 yılından bu yana Basel formasını giyiyor. Sırp asıllı olan ve İsveç Milli Takımı formasını da giyen Daniel Majstorovic, defans oyuncusu olmasına rağmen attığı kafa golleriyle dikkat çekiyor. Özellikle Basel'de geçen sezon 8 gol atan Majstorovic'in kariyerinde 40'a yakın golü bulunuyor.

Beşiktaş yönetimi Daniel Majstorovic ile yıllık 1 milyon Euro, Basel kulübü ile de 750 bin Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşılırken, transferin resmi olarak bitmesinin önümüzdeki günlerde olacağı öğrenildi. Siyah beyazlı yönetimin bu süre içinde arayışlarını da sürdüreceği, farklı bir futbolcuyu da renklerine katabileği kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title