Haberler

    Galatasaray'ın Anlaştığı Maicon, Kulübünde Kadro Dışı Kaldı

    Güncelleme:

    Galatasaray'a gelmesine kesin gözüyle bakılan Maicon'u kulübü Sao Paulo, Atletico Paranaense maçı öncesinde kadro dışı bıraktı.

    Galatasaray'ın transferini büyük ölçüde noktaladığı ve KAP'a duyurulması beklenen Maicon konusunda flaş bir gelişme yaşandı.

    Maicon, Sao Paulo'nun 22 Haziran'da TSI 03: 45'te Atletico Paranaense ile oynayacağı maçın kadrosuna dahil edilmedi. Teknik direktör Rogerio Ceni'nin Maicon'u kafileye almaması, Galatasaray'a transferinin noktalandığı şeklinde yorumlandı.

    VEDA VAKTİ GELDİ

    28 yaşındaki Maicon Pereira Roque'nin Atletico Mineiro'ya sahalarında 2-1 kaybettikleri maçın Sao Paulo formasıyla son karşılaşma olduğunun altı çizilirken, Avrupa'ya gitmek istediğini yönetime bildiren Brezilyalı oyuncunun veda vaktinin geldiği bildirildi.

    GALATASARAY'DAN 5 YILLIK ANLAŞMA

    Alınan bilgilere göre Galatasaray, Sao Paolo'da forma giyen Maicon için 5 yıllık bir anlaşma sağladı. Transfer için Brezilya ekibine 7 milyon ve artı 1 milyon Euro bonus ödeyecek. Brezilyalı stoper ise Galatasaray'dan yıllık 2.6 milyon Euro kazanacak.

    3.5 MİLYON EURO'SU PEŞİN ÖDENECEK

    Sarı-kırmızılı kulüp, bu transfer için 3.5 milyon Euro peşin, kalan 3.5 milyon Euro'yu ise önümüzdeki yılın Ağustos ayına kadar 2 taksit halinde Brezilya ekibine verecek. Maicon'un Şampiyonlar Ligi gruplarında forma giymesi durumunda 250 bin Euro, Avrupa Ligi gruplarında oynaması halinde 250 bin Euro Sao Paulo kulübüne bonus ödenecek. Ayrıca Maicon'a sezon boyunca 25 maç oynarsa 250 bin Euro, 50 maç oynarsa 250 bin Euro daha ekstra ücret ödenecek.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray Sao Paulo Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title