Haberler

Mahsun Kırmızıgül'ün Oscar İsyanı

Güncelleme:

Geçtiğimiz yıl düzenlenen 71. Venedik Film Festivali'nde, Kaan Müjdeci "Sivas" isimli filmiyle Jüri Özel Ödülü'nü almış, "Sivas"ın başrol oyuncusu Doğan İzci de "Bisato D'Oro" (En İyi Erkek Oyuncu) ödülüne layık görülmüştü.

SOSYAL MEDYADAN İSYAN ETTİ

Son yıllarda yönetmenliğe yönelerek başarılı yapımlara imza atan sanatçı Mahsun Kırmızıgül, sinema yazarı Kerem Akça'nın bir tweet'ini cevaplayarak "Halkın büyük beğenisini kazanan Mucize maalesef Oscar jürisinin dikkatini çekmedi. İzleyenlere, emeklerimize haksızlık yapıldı." sözleriyle sitemini dile getirdi.

SİVAS FİLMİ ADAY OLDU

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile sinema alanındaki meslek örgütlerinin temsilcilerinden oluşan kurul, 19 film arasından 'En İyi Yabancı Film Oscarı' dalında aday adayı olarak 'Sivas'ı seçti.

GÜNEŞ'İ GÖRDÜM FİLMİYLE ADAY OLMUŞTU

'Güneşi Gördüm' filmiyle 2009'da Oscar aday adayı olan Kırmızıgül'ün 'Mucize'si geçen sezon 3 milyon 737 bin kişi tarafından izlendi.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen 71. Venedik Film Festivali'nde, Kaan Müjdeci "Sivas" isimli filmiyle Jüri Özel Ödülü'nü almış, "Sivas"ın başrol oyuncusu Doğan İzci de en iyi erkek oyuncu ödülüne layık görülmüştü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mahsun Kırmızıgül Venedik Sivas Magazin Haberler

500

Yorumlar (30)

VATANNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:

tÜRKİYE Yİ KÖTÜLEYEN BİR FİLM ÇEKERSEN GİRERSİN SANA TÜYO VERİYORUM. JÜRİ BUNA BAKIYOR. . . . . HELE BİR DE ERMENİ DALLAMALARI NI İŞLERSEN SENİ GÖKLERE ÇIKARIRLAR. .

9
13
yanıtYanıtla
DFDSFSDFSDF:

KARDEŞ O İŞLER ÖYLE UCUZ DEĞİL. . . ERMENİLERİ ÖVÜYÜM BANA ÖDÜL VERİRLER YOK BABA HİÇ DÜŞÜNDÜĞÜN GİBİ DEĞİL. . ÖLDÜL VEREN JÜRİYİ TANIMIYORSUN ADAMLAR O İŞLERİ AŞMIŞLAR TAMAMEN SANATSAL DEĞERİNE BAKIYOR. . SENİN DEDİĞİN GİBİ OLSA HER SENE O TARZ FİLM ALIR. .

yanıt12
yanıt2
Bir dost:

E mahsun dan iyi hainmi bulacaklar. vaktiyle medtvlerde belcikada stadyumlarda pkk bayraklariyla konser veriyodu

yanıt3
yanıt1
bitlisli:

mahsum iyi bi yönetmen ve bütün filmleri güzel . çekemeyen anten taksın

12
5
yanıtYanıtla
FALCON65:

mucize çok iyi filimdi oscarı hakketmiş. . mahsum kırmızıgül gerçekten harika şeyler yapıyor. . tebrik ederim

8
3
yanıtYanıtla
RED KIT:

ziRRRRRRRT erenköy. . . . . . . . . . . . . . . . . . . bak bende iyi b irsey yaptim. benide tebrik edebilirsin (sakin elimi öpmeyesin haaaa)

yanıt4
yanıt3
osman:

iyide diğer filmi yapanlarada sen haksızlık etmiş olmuyonmu

10
0
yanıtYanıtla
YekMobil-IOS:

Kürtleri sadece aç fakir sakat düşkün müş gibi filmlerini çekip paralari kaldıran mahsuna bak hele oscar diyor

8
2
yanıtYanıtla
hadi mutlu olun:

kürtler kendilerinin sorun olarak görülmesinden hoşlanıyorlar bunların hepsi sorunlu

yanıt1
yanıt0
makina:

Oscara isyan edecegine sehitler icin bi iki kelime soyle

3
7
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title