Haberler

Mahsulü tarlada kalan çiftçinin sorununu Vali Arslantaş çözdü

Güncelleme:

Erzincan Şeker Fabrikası'nın pancar alımını durdurması nedeniyle mahsulü tarlada kalan çiftçinin sorununu Vali Ali Arslantaş çözüme kavuşturdu.

Erzincan Şeker Fabrikası'nın pancar alımını durdurması nedeniyle mahsulü tarlada kalan çiftçinin sorununu Vali Ali Arslantaş çözüme kavuşturdu.

Erzincan Şeker Fabrikası'nın pancar alımını durdurması nedeniyle zarara uğrayan çiftçilerin sorunlarını görüşmek üzere Erzincan Ziraat Odası Başkanlığı'nı ziyaret eden Erzincan Valisi Ali Arslantaş, mahsulleri elde ve tarlada kalan çiftçilerin sorunlarını Erzincan Ziraat Odası Başkanı Tamer Geyik'e iletti. Gerçekleştirilen müzakere sonrasında Erzincan Şeker Fabrikası ile yapılan görüşmede fabrikanın hiçbir aksaklık olmadan hem şeker üretimine hem de pancar alımlarına başlayacağı belirtildi.

Erzincan Ziraat Odası Başkanı Tamer Geyik görüşme sonrası yaptığı açıklamada, "Erzincan Valisi Ali Arslantaş'a sorumlu ve duyarlı yaklaşımlarından ötürü teşekkür etti. Erzincan Ziraat Odası Başkanlığı olarak sorunların aşılması yönündeki çabaları sürdüreceğiz" dedi.

Tarımın tüm iller için yaşamsal önem taşıdığını ifade eden Erzincan Valisi Ali Arslantaş, "Gelişmişlik düzeyi ne olursa olsun tarımın, tüm iller için yaşamsal önem taşıyan bir sektördür. Emekleriyle Erzincan'a ve ülkemize önemli zenginlikler kazandıran köylü ve çiftçilere pancar alımlarının hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim. Geçimini tarımdan sağlayanların korunması, üretimin özendirilmesi, araştırma-geliştirme etkinliklerine önem verilmesi ve çiftçilerimize bilgilendirici eğitimlerin verilmesiyle tarım sektörü canlanır. Sorunların aşılması noktasında ise Devlet'in ve meslek örgütlerinin katkı ve çabalarının önem arz ediyor" diye konuştu. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erzincan Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title