Haberler

Mahmutlar Mahallesinin Sorunları Çözülüyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Mahmutlar Mahallesinin eskiyen içme suyu isale hattının yerine 3 bin 200 metrelik yeni hat döşeme çalışmalarına başladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci'nin Mahmutlar Mahallesinin eskiyen içme suyu isale hattının yerine 3 bin 200 metrelik yeni hat döşeme çalışmalarına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa'nın dört bir yanındaki altyapı eksikliklerini gidermek için yoğun mesai harcıyor. Bu kapsamda MASKİ, Demirci ilçesine bağlı Mahmutlar Mahallesinin sık sık patlak ve arızalara neden olan eski içme suyu isale hattını yenilemek için çalışmalarına başladı. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekiplerince, 3 bin 200 metre uzunluğunda yeni isale hattı döşeniyor. Mahallede başlatılan çalışma sonrasında İçme Suyu Dairesi Başkanlığı şube müdürlerinden Recep Günay da teknik personel ile birlikte mahalleye giderek incelemelerde bulundu. Ayrıca MASKİ ekipleri, vatandaşların arazilere geçişini sağlamak amacıyla bir kilometrelik toprak yol çalışması yaparak arazi sahiplerine kolaylık sağladı. Mahmutlar Mahalle Muhtarı Nurullah Koyunoğlu, "30-40 yıl önce imece usulüyle döşenmiş içme suyu isale hattımız MASKİ tarafından yenileniyor. Bu hat bizim için sürekli sorun çıkarıyordu. Gece gündüz arıza yaşanıyor, eziyet oluyordu. Aynı zamanda ekipler bölgedeki arazi yolumuzu da açtılar. Artık merkepleri geçiremediğimiz yerlerden bu yol sayesinde insanlar geçecek. MASKİ bir taşla iki kuş vurdu. Yılların sorunlarını bir bir ortadan kaldırıyorlar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mahmutlar Demirci Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bayhan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Bayhan kaç yaşında, nereli? Bayhan biyografisi! VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title