Haberler

Mahmut Uslu: "Vahim Olay Aydınlatılmalı"

Mahmut Uslu: "Vahim olay aydınlatılmalı"Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Çaykur Rizespor'u 5-1 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada Trabzon'da çok iyi bir misafirperverlik örneği gördüklerini ve Rize'de de aynı durumun devam ettiğini belirtti.

Mahmut Uslu : "Vahim olay aydınlatılmalı"

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Çaykur Rizespor'u 5-1 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada Trabzon'da çok iyi bir misafirperverlik örneği gördüklerini ve Rize'de de aynı durumun devam ettiğini belirtti.

Çaykur Rizespor'un özellikle çim sahasının çok güzel ifade eden Uslu, "Onları tebrik etmek lazım. Gelecek sene Mayıs ayından sonra bizimde hibrit çim saha yapmamız gerekiyor" dedi.

SİLAHLI SALDIRI OLAYINI HATIRLATTI

Kamu görevlilerinin kendilerini güvende hissettirecek şekilde ortam sağladıklarını vurgulayan Uslu, "Bu vesile ile evvelki sene Rize dönüşünde vahim bir hadise oldu. Bunun mutlaka aydınlatılmasını bu vesile ile söylemek istiyoruz. Çünkü bu çok önemli toplumsal bir olaydı. Bizim şampiyonluğumuz gitti vesaire bunlar sportif olaylar ama sosyal olarak da gene böyle bilinmeyenlere bu işlerin sokulmamasına inanıyoruz. Bir ana evvel bu suçlu kimse, en tepedeki de dahil olmak üzere hepsinin bulunmasını talep ediyoruz. Türkiye'nin bu zamanda Kurtuluş Savaşı gibi konularla mücadelesi var. Çok ciddi problemleri var devletimizin ama bu konuyu tekrar yeniden gündeme getirerek inşallah sizlerin aracılığı ile önemli olduğunu söylemek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İYİ BİR GALİBİYET ALDIK

Deplasmanda iyi bir galibiyet aldıklarını ifade eden Uslu, "Bir buçuk ay önce yaptığımız toplantıda 'İnşallah yükseleceğiz' dedik ve yükseliyoruz. Daha önümüzdeki çok zaman var. İnşallah önümüzdeki maçları kazanarak önemli bir şekilde şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu göstereceğiz" dedi.

QURESMA'NIN KART POZİSYONU

Medipol Başakşehir maçında Beşiktaşlı Quresma'nın pozisyonuna kart verilmemesi ile ilgili bir soru üzerine Uslu, şu değerlendirmelerde bulundu: "Bakınız aynı gün Gaziantespor maçı vardı. Yusuf Namoğlu'na bunu görmesini tavsiye ediyorum. Antep'ten bir oyuncu atıldı. Onu mukayese ederseniz ne demek istediğimizi anlarsınız ama biz hakemlerin 'Şunu yaptı bunu yaptı' Biz zaten çifte standart ile ilgili konuşuyoruz. Ceza almaktan da korkmuyoruz. Biliyorsunuz biz cebimizden ödediğimiz için ceza verirlerse parasını da veriyoruz ama ceza önemli değil mühim olan bir hata bütün ligi etkiliyor. Geçen sezon hatırlarsınız 5 puan olacakken bir anda 2 puana indi bir anda bir iki hata yüzünden. Bu hataların yapılmamasını söylüyoruz. Bu hatalar devam ediyor. Quresma oynamış şu veya bu oynamış bizim için önemli değil. Biz yeneceğiz ve başka bir alternatifimiz yok ama hakemlerin genelde çifte standart yapmamaları gerekiyor."

FİKSTÜR DEĞERLENDİRMESİ

Fikstür'un Avrupa'da oynayan her takımı etkilediğini kaydeden Uslu, "Konyaspor'a ve Osmanlıspor'a bile tesir etti. Avrupa maçları sonucunda düşüşe geçtiler. Bu tür şeyler Avrupa'da oynuyorsanız olacak şeyler. Basketbolda bırakın 3 günü iki günde bir oynuyorsunuz. Şampiyonluğa oynayan takımların kadrosu geniş. Üç önemli sakatımız vardı. Çıkışımıza birinin sakatlığı olduğu halde devam ettik" dedi.

"ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA EN BÜYÜK ADAYIZ"

Şampiyonluk yarışı ile ilgili bir soru üzerine Uslu " Şampiyonluk yarışında en büyük aday kendimizi görüyoruz. Başkası bizi ilgilendirmez." yanıtını verdi. Uslu, transfer konusunda ise teknik direktörleri Advocat'ın her şeyi net olarak cevaplandırdığını şu anda böyle bir düşünce olmadığını belirterek açıklamasını noktaladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Mahmut Uslu'nun açıklamaları

Haber-Kamera: Muhammet KAÇAR - Fatih Turan / RİZE,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Uslu Fenerbahçe Trabzon Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title