Haberler

Mahmut Koçak: Böyle Taraftarımız Yok

Afyonkarahisarspor ile Göztepe Arasında 26 Kasım Pazar Günü Oynanan Maçta Çıkan Olayların Yankıları Sürerken, Ev Sahibi Kulübün Başkanı Dr. Mahmut Koçak, Www.afyok.org.tr Adresinde Yayınlanan Fotoğrafta Ellerinde Satır ve Bıçaklarla Poz Verip ''bekliyoruz'' Diye Pankart Açan Grubu Kendi Taraftarları Olarak Kabul Etmediklerini Söyledi.''bu İnsanlar Taraftar Olarak Ne Bir Derneğe Üye, Ne de Tüzel...

Afyonkarahisarspor ile Göztepe arasında 26 Kasım pazar günü oynanan maçta çıkan olayların yankıları sürerken, ev sahibi kulübün Başkanı Dr. Mahmut Koçak, www.afyok.org.tr adresinde yayınlanan fotoğrafta ellerinde satır ve bıçaklarla poz verip ``Bekliyoruz`` diye pankart açan grubu kendi taraftarları olarak kabul etmediklerini söyledi.

``Bu insanlar taraftar olarak ne bir derneğe üye, ne de tüzel bir kişiliğe sahipler. Zaten biz de onları Afyonkarahisarspor taraftarı olarak kabul etmiyoruz. Bizim böyle taraftarımız yok`` diyen Koçak, Göztepeli yöneticilerin yaptıkları açıklamalarla olayları çarpıttıklarını öne sürdü. Göztepeli yöneticileri ellerinden geldiğince iyi ağırlamaya çalıştıklarını belirten Koçak, ``İki ekibin randevusunda 250`ye yakın polis memuru görev yaptı. Güvenlik tedbirleri yeterliydi`` diye konuştu. Kulüp olarak amaçlarının her zaman sporda centilmenlik olduğunu ifade eden Koçak, yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirtti.

Oğuzhan BOYSAN / İZMİR (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title