Haberler

Mahmure Özçelik Sergisi Güneş Sigorta Sanat Galerisi'nde

Güncelleme:

Mahmure Özçelik'in seçkin eserlerinden oluşan resim sergisi, Güneş Sigorta Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluşuyor.

Açılışı, 9 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilen sergi, 25 Ekim'e kadar, Pazar hariç her gün 10:00 – 18:00 saatleri arasında Güneş Sigorta Sanat Galerisi'nde, sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Mahmure Özçelik, sergiden elde edilen geliri, Darüşşafaka Cemiyeti'ne bağışlayacak.

Mahmure Özçelik

Mahmure Özçelik, resim yapmaya 1945'de Kemal Zeren ile başladı. Daha sonra İbrahim Çallı, Zeki Kocamemi, Prof. İlhami Demirci ve Orhan Ersoy atelyelerinde çalıştı. 23 kişisel ve 300'ün üzerinde grup ve karma sergiye katılan Özçelik, katıldığı yarışmalarda büyük başarılara imza attı ve UNICEF'in de aralarında bulunduğu bağış kampanyalarında yer aldı.

Güzel Sanatlar Birliği, Ressamlar Derneği, Ankara Kadın Sanatçılar Derneği ve A.B.D. Ulusal Kadın Sanatçılar Müzesi (The National Museum of Women the Arts) üyesi olan Özçelik, çalışmalarını doğadan aldığı güç ile sürdürüyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title