Haberler

Mahmudiye'de Yerel Seçimin Yenilenmesi

AK Parti Grup Başkanvekili Satır: "Yerel yönetimlerde AK Parti'nin başarısı tescillenmiştir.

AK Parti Grup Başkanvekili Mihrimah Belma Satır, "Yerel yönetimlerde AK Parti'nin başarısı tescillenmiştir. Yerel hizmetlerde de kadın belediye başkan adayları tarafından yapılmasının artılarını hep gördük, yaşadık" dedi.

Satır ve beraberindeki AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Oya Eronat ve Mine Lök Beyaz, Eskişehir Milletvekili Ülker Can, Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, İstanbul Milletvekilleri Sevim Savaşer ve Tülay Kaynarca, Eskişehir'in Mahmudiye ilçesine geldi.

Partisinin ilçe başkanlığı önünde gazetecilere açıklama yapan Satır, Yüksek Seçim Kurulu tarafından itiraz üzerine yerel seçimlerin Mahmudiye'de iptal edildiğini anımsatarak, 1 Haziran'da ilçede tekrarlanacak seçim için AK Parti'nin Belediye Başkan adayı Ayşe Güney'i desteklemeye geldiklerini bildirdi.

Satır, 30 Mart'taki seçimlerde Güney'in 2 oy farkla seçimi kaybettiğini belirterek, "Adalet ve Kalkınma Partsinin Grup Başkanvekili olarak ben, Ülker hanım başkanlığında bir heyetle buraya geldik. Adayımıza destek olmak için buraya geldik" ifadesini kullandı.

İlçede ve köylerde seçim çalışması yaptıklarını dile getiren Satır, şöyle konuştu:

"Alanda gördüğüm ilgiden memnunum. Halkımız hem milletvekillerimizden hem de belediye başkanımızdan çok memnun. 30 Mart seçimlerinde bir oy kazası ile seçimi kaybettik. İnşallah bu seçimde daha farklı bir şekilde seçimi sonuçlandıracağız. Biraz daha destekle bu seçimi başarı ile bitireceğiz. Kadın dayanışması ve kadın belediye başkanımızın tekrar seçilmesi için bir aradayız. Yerel yönetimlerde AK Parti'nin başarısı tescillenmiştir. Yerel hizmetlerde de kadın belediye başkan adayları tarafından yapılmasının artılarını hep gördük, yaşadık. İnşallah yine kadın belediye başkanı ile yola devam edeceğiz."

Güney ise destek veren herkese teşekkür ederek, 1 Haziran'da seçimi kazanarak Mahmudiye halkına hizmet etmeye devam etmek istediğini belirtti.

Daha sonra Satır ve beraberindekiler, çocuklara oyuncak dağıttı.

AK Partili kadın milletvekilleri vatandaşlarla birlikte yemekte bir araya geldi. - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Mihrimah Belma Satır Eskişehir Mahmudiye Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title