Haberler

Mahkumlara Moral Gecesi

Ali Can ZERAY/EDİRNE (DHA)

EDİRNE Tarım Açık Cezaevi'nde, hükümlüler için moral gecesi düzenlendi. Gecede, Lüleburgaz Gençlik Tiyatrosu oyuncuları, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 92'nci yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde, 'İstiklal Uğruna' adlı tiyatro oyununu sergiledi. Cezaevinde açılan iş ve meslek eğitimi kurslarında başarılı olan hükümlülere başarı belgesi de verildi.

Düzenlenen geceye Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Ethem Dikmen, Tarım Açık Cezaevi Müdürü Necmi Acun ve çok sayıda davetli ve hükümlü katıldı. Ödül töreni öncesi bir konuşma yapan Necmi Acun, ''Açılan iş ve meslek eğitimi kurslarına hükümlülerimiz yoğun ilgi gösterdi. Çok sayıda mahkum okuma yazmayı burada öğrendi ve mesleki becerilerini geliştirdi. Bu dönem açılan kurslarda 125 hükümlü başarı elde etti'' dedi. Dana sonra kursu başarıyla bitiren mahkumlara sertifikaları verildi.

Ödül töreninin ardından sahneye çıkan Lüleburgaz Gençlik Tiyatrosu oyuncularının sergilediği 'İstiklal Uğruna' adlı oyun hükümlüler tarafından ilgiyle izlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title