Haberler

Mahkumlar Aileleriyle Piknikte Buluştu

Uşak Ceza İnfaz Kurumu'nda Bulunan Açık Hükümlüler 15-21 Mayıs Arası Aile Haftasında Etkinlikleri Çerçevesinde Aileleri ile Birlikte Piknik Yaptılar.

Uşak Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan açık hükümlüler 15-21 Mayıs arası aile haftasında etkinlikleri çerçevesinde aileleri ile birlikte piknik yaptılar.

Uşak Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Hasan Karakurt, yaptığı yazılı açıklamada Ceza infaz kurumunda bulunan açık hükümlülerin tahliye sonrasına hayata hazırlanmaları, aileleri ile daha iyi bir iletişim kurmalarına yardımcı olmak ve sosyalleşerek tahliye sonrası toplum hayatına uyum sağlamaları temin bakımından; Aile Haftası nedeniyle Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Ceza infaz Kurumu Müdürlüğü iş birliğinde açık mahkûmlar aileleri ile piknik yaptıklarını kaydetti. Piknik programının yiyecek ihtiyaçlarının Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından karşılandığını ifade eden Karakurt, “Ceza infaz Kurumu bahçesinde yapılan pikniğe açık mahkum ve ailelerinin yanı sıra, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahir Çetintürk, ile bir kısım görevli personel ve uzmanlar katılmışlardır. Mahkumlar ve aileleri, piknik de keyifli bir gün geçirmenin yanı sıra doyasıya hasret gidermişlerdir” dedi.

(KY-YK)

24.05.2007 20:01 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title