Haberler

Mahkemeden Youtube Yasağına Devam Kararı

Güncelleme:

Gölbaşı Asliye Ceza Mahkemesi, Youtube'a erişim engelinin devamına karar verdi.

Gölbaşı Asliye Ceza Mahkemesi, suça konu içeriklerin kaldırılmaması nedeniyle Youtube'a erişim engelinin devamına karar verdi.

27 MART'TA YASAKLANMIŞTI

Gölbaşı Sulh Ceza Mahkemesi, 27 Mart 2014 tarihli kararla "Youtube" adlı internet sitesindeki kapanması istenen linklere ve ilgili internet sitesi tarafından bildirilen süre içerisinde gereğinin yerine getirilmemesi durumunda tüm yayına erişimin engellenmesine karar vermişti.  

TÜM YAYINA ERİŞİM YASAĞI KALDIRILMIŞTI

Mahkeme, Türkiye Barolar Birliğinin bu karara itirazı üzerine, 27 Mart 2014 tarihli kararındaki "tüm yayına erişimin engellenmesi" kararını kaldırmış, 15 linkle ilgili yayın yasağının devamını kararlaştırmıştı.

SAVCILIK KARARA İTİRAZ ETTİ

Gölbaşı Cumhuriyet Savcılığı, suça konu içeriklerin kaldırılmadığı gerekçesiyle karara itiraz etti.

MAHKEMEDEN 'YASAĞA DEVAM' KARARI

İtirazı değerlendiren Gölbaşı Asliye Ceza Mahkemesi, söz konusu linklere dair kararın ilgili siteye tebliğine rağmen, bildirilen süre içerisinde gereğinin yerine getirilmemesi nedeniyle  "Youtube" sitesine erişimin engellenmesine ve "suça konu içerikler" kaldırılıncaya kadar erişim engelinin devamına karar verdi. 

BTK'DAN AÇIKLAMA

BTK'dan yapılan yazılı açıklamada, daha önce Gölbaşı Sulh Ceza Mahkemesinin 27 Mart 2014'te aldığı kararla 5651 sayılı kanunun 8'inci maddesinin 1/b bendi uyarınca Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) tarafından youtube.com adlı internet sitesine erişimi engelleme tedbiri uygulanmaya başlandığı hatırlatıldı.

Gölbaşı Sulh Ceza Mahkemesinin 4 Nisan 2014 tarihinde aldığı kararla YouTube'un tüm yayına erişimin engellenmesine dair kararın kaldırıldığı anımsatılan açıklamada, "Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine, Gölbaşı Asliye Ceza Mahkemesinin 04 Nisan 2014 tarihli ve 2014/81 Değişik İş No.lu kararıyla, ilgili internet sitesi tarafından gereğinin yerine getirilmemesi durumunda youtube.com internet sitesinin tüm yayınına erişimin engellenmesine ve suça konu içerikler kaldırılıncaya kadar erişime engelin devamına hükmedilmiştir" denildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Asliye Ceza Mahkemesi Türkiye 27 Mart Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (97)

KEDİLERcityistanbul61@gmail.com:

1 MAYIS DAN KORKAN KEDİLER...HALK OLARAK GELİYORUZ 100DE 57 BİZİZ..

22
17
yanıtYanıtla
acariaaa@hotmail.com:

ulan W dediğin siz chp mhp bdp tkp ip ve diğger partilermii sadece ken di partinin oyunu söle bebe

yanıt0
yanıt0
yazık yazıksokak_serserisi_7@hotmail.com:

zavallı :D kendini W görüyor :D yazık ya :D

yanıt0
yanıt0
hhahacityistanbul17@gmail.com:

çoğunluk biz de istediğiniz kadar miyav miyav deyin 42.5 lar..kedicikler miyaaaaaaavvvv ..

yanıt0
yanıt0
akpli osmanadadada@adada.com:

biz bu vatanın gerçek sahipleriyizz.. Osmanlının devamıyız.. Senin ata ptun osmanlıdaki savaslardan ve karısıklıklardan yararlanıp arkasına; alevileri, yahudileri, ermenileri,yunanlıları ve değerlerini kaybetmiş laik türkleri alarak bir devlet kurdu.. siz isterseniz 1 mayısta yüzde 70 olun ne fark eder.. biz sunni müslüman akpli türkler.. yani bu devletin gercek sahipleri sizin bininize bedeliz... bizde iman gücü var.. sizdeyse ahlaksızlık ve vandallık kültürü var... hangisi daha üstün bir düşün bakalım..

yanıt0
yanıt0
CENKsen20ben43@hotmail.com:

akpli osman . sen önce tarihini öğrende gel . asıl osmanlıyı osmanlı yapan bu ülkedeki alevisi Türkü kürtü sünnisi lazıdır . asıl Türklükten bahsediyorsun sizin Türklüğün t si ile alakanız yok . andımızı kim kaldırdı???? Törende Türk bayrağı geçerken tüm partiler ayağa kalkarken senin rte başkanın saygısızca oturduğu yerden ayağa kalkmadı . sizzzz kimmm Türklük kimmmm . siz olsanız olsanız arap soyu olursunuz .

yanıt0
yanıt0
CENKsen20ben43@hotmail.com:

osman , benden sana tavsiye git 1900-1925 yılları arası tarihi bir oku da bişeyler öğren . kurtuluş savaşında arap topraklarını istesek kaybetmezdik demişsin ne bilgisizsin yaw . peki Atatürkten önce 1911 de libyayı kaybettik daha da önce 1882 de mısırı cezayiri . buralarda müslüman arap toprakları ama o zaman Atatürk yokkk . bu toprakları niye kaybettik o zaman bi cvp verde görelim cahilll. senin o arap ataların ingilizlerle anlaşmalar yaptılar bağımsızlıkla alakalı suriye fransayla anlaştı . arap şeyhleri Osmanlının kuyusunu kazdı da öyle kaybedildi bu topraklar . yürü gittttt boşboş konuşma

yanıt0
yanıt0
YOUTUBEeniscanli@hotmail.com:

TC:liler biz global bir şirketiz.Bize yasak falan sökmez.10 yılda çıkmayan kararlar eğer bize aitse Anayasa mahkemesinden on dakika da çıkar.Aklınızı başınıza alın!Akıllı olun! 'Youtube manyağı'çok.Sokağa bir salarız,'gezi eylemini' mumla ararsınız.Kendinize 'sömürge vatandaşı' muamelesi yaptırmayın!

4
23
yanıtYanıtla
xxxtroje2006@hotmail.com:

Yemin et la,yaparmisiniz hakketten..Bizde o siteyi size yediririz haberin olsun..Ates olsaniz ne yazar cumrugunuz kadar yer yakarsiniz.

yanıt0
yanıt0
Yusuf D.ydklc@ttmail.com:

Youtube,eskiden olsa bahsettiğin 10 dakikada A.mahkemesinden kararı çıkartabilirdin ama devir değişti,ülkemizde artık dik duran bir başbakanımız var ve seni 10 dakikada kapatır..kapattıda. Zaten sömürge vatandaşı muamelesini yapıyordunuz ama bitti o günler,ülkemizdeki CHP'lilerede güvenme, çok istemelerine rağmen sana yardım edemezler,sen şimdi Türkiye'den kaybedeceğin parayı düşün ve hizaya gelip sil şu videoları bizde açalım.

yanıt0
yanıt0
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title