Haberler

Mahkemeden Rüzgar Çetin Hakkında Hapis Kararı

Güncelleme:

Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in, 2011 yılında bir barda karıştığı kavga nedeniyle hakkında hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı, denetim sürecinde kavga ettiği gerekçesiyle kaldırıldı. Mahkeme, Çetin hakkında 1 yıl 8 ay hapis cezası verdi.

İstanbul 9. Asliye Ceza Mahkemesi, Rüzgar Çetin'e 'Kasten yaralama' suçundan hakkında 1 yıl 8 ay hapis cezası vererek bu hükmün açıklanmasını geri bırakma kararı vererek 5 yıllık denetim süresi koydu.

DENETİM SÜRECİNDE KAVGA ETTİ

Çetin'in 5 yıllık denetim sürecinde herhangi bir kasıtlı suç işlememesi halinde cezası düşecekti. Aradan 2 yıl geçtikten sonra Asmalımescit'te bir kavgaya karışan Rüzgar Çetin tekrar yargılanacak.

PARA CEZASINA ÇARPTIRILDI

Asmalımescit'te kavgaya karışan Çetin, İstanbul 50. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanarak 'Kasten yaralama ve SMS ile tedit' suçlarından 6 bin TL adli para cezasına çarptırıldı.

ESKİ SUÇTAN HAKİM KARŞISINDA

5 yıllık denetim sürecinde hükmün açıklanmasının geri bırakılması şartlarını ihlal etmesi üzerine Çetin hakkında verilen 1 yıl 8 aylık hapis cezası yeniden ele alındı.

İstanbul 9. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya katılan Rüzgar Çetin, "Mahkemenizde yargılandım. Mahkumiyetimde hükmün açıklanmasının geri bırakılması uygulandığı doğrudur. Bana deneme süresi tanınmıştır. Fakat ben öngöremediğim, sakınamadığım şartlarda işlemediğim bir suçtan mahkum oldum. Orada da kendimi korumak için davrandım. Yoksa deneme süresi iyi halli geçirdim. Pişmanım" dedi.

HAPİS CEZASI AÇIKLANDI

Mahkeme, Rüzgar Çetin'in deneme süresini kurallara uygun geçirmediğini, kasıtlı bir suçtan mahkum olduğunu ve bu mahkumiyetin kesinleştiğini belirterek eski verilen hükmün açıklanmasına karar verdi.

Mahkeme, Çetin hakkında hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararını kaldırarak daha önce verdiği 1 yıl 8 ay hapis cezası hükmünü açıkladı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Asliye Ceza Mahkemesi İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title