Haberler

Mahkeme, 'Bu Tarz Benim' Savaşı İçin Kararını Verdi!

Güncelleme:

Show Tv ile TV8 arasında mahkeme salonlarına taşınan 'Bu Tarz Benim' programının isim hakkı için karar verildi.

"Bu Tarz Benim" programı Show Tv'den olaylı bir şekilde ayrılarak TV8 ile anlaşmıştı. Ancak iki kanalda aynı isim ve aynı logoda iki ayrı program Türk televizyonlarında rastlanmadık bir durum ortaya çıkartmıştı. Mahkemelik olan programla ilgili karar verildi.

2 KANAL 2 PROGRAM

Türkiye iki ayrı kanalda aynı logo aynı formatta iki programla karşı karşıya kaldı: Bu Tarz benim... Aslında her şey Show TV'de büyük sükse yapan programın yapımcısı Production House'un, paralarını tahsil edemediği gerekçesi ile sözleşmeyi fesh etmesi ile başladı.

Ardından yapım şirketi TV8 ile anlaşmaya vardı ve program aynı jüri üyeleri ve dekor ile yayınlanmaya başladı. Bu gelişmeler üzerine Show TV Ebru Akel'in sunuculuğu ve Bülent Ersoy gibi önemli bir ismin jüri üyeliği ile programı aynı şekilde sürdürmeye başladı.

BU TARZ BENİM TV8'DE KALDI

Yapımcı şirket ile Show TV karşılıklı olarak birbirlerinden mahkemede şikayetçi oldu. Milliyet 'ten Ali Eyüboğlu'nun haberine göre bugün mahkeme merakla beklenen kararını verdi ve Show TV'deki Bu Tarz Benim yarışmasına tedbir koydu. Tedbir kararında Show TV'nin Bu Tarz Benim adıyla farklı bir yarışma düzenleyebileceği ancak konsept, moda, trend içerikli program yapamayacağı belirtildi. Böylece Bu Tarz Benim yarışması sadece TV8'de yayınlanacak.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Türkiye Show Tv Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (59)

izmirli:

tamamen yayından kaldırılsın çünkü rezalet skandal facia bişey yani bu program değil tamamen türkiyenin psikolojisini bozmak için yapılmış Allahın cezaları sizi aciz yaratıklar!

55
0
yanıtYanıtla
gerçekmobilWeb@haberler.com:

Bu pislik programı izlemeyin

48
1
yanıtYanıtla
ZÜLEYHA KUZEYOĞLU.:

onlara bi sorun siz ALLAHIN ayetlerinden kaç tane bilip uyguluya biliyosunuz yada açlık çeken bir aileye kaçkere yemek vere bildiniz bna göre rütükteişini asla yapmıyor insanlarında ALLAH bilinzi sıfır yazıklar olsun hepsine ben evlAADIMA YURT PARASI BULAMAZKEN SAYIN JÜRİLER BOŞ BOĞAZLIK EDİYOLAR VEDE DİYERLERİ ZEHİR OLSUN HARAM KAZANÇLAR ZÜLEYHA. K.

42
5
yanıtYanıtla
kral:

insanlar sapıtmış

yanıt9
yanıt2
ahmet uykun:

evet haklısınız

yanıt1
yanıt1
bunlarda,zerre kadar akIL YOK,,,,,?:

Bu dünyanin, üstü varsa, altida var, , azrail gece gündüz, mesaii yapip dururken , bu kadar sorumsuzsuzca hareket edip, , topragin 2 metre altinda verecegi , hesabi unutanlardan, , daha akilsiz kim olabilir, , , , ?

31
0
yanıtYanıtla
RED:

erkekler içinde böyle yarışma istiyoruz ilk bölüm baklava desenli kazagımla katılcam

30
0
yanıtYanıtla
İSMAİL:

RE TÜÜÜÜK NERDESİN BE ALDIĞIN MAAŞLAAR HARAAAAM ARTIK KALDIRIN BU REZİLLİKLERİ. MİLLET ŞURURNU AHLAKINI KİRLETİYORLAR. . . . . NERDE BU DEVLET NE YAPSIN BU MİLLETTTTTT. . . . !

25
4
yanıtYanıtla
malatyalıMobil-ANDROID:

bu tür programlarin tek bir amacı var gençliği yoldan çıkarmak

29
0
yanıtYanıtla
Deniz G.:

Böyle boş beleş bir program için mahkemeleri meşgul ediyorsunuz ya. Allah aşkına izlemeyin şöyle programları bir şey kazanmazsınız emin olun. Onun yerine açın iki satır bir şey okuyun, çıkın dolanın.

24
1
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title