Haberler

Mahkeme Başkanı Ekinci'den Yıldırım'a "Salondan Atarım" Uyarısı

"Futbolda şike" iddialarına ilişkin davada çapraz sorgusuna devam edilen Aziz Yıldırım'ın duruşmada sorulara tepki göstermesi üzerine Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, "Böyle devam edersen salonda atarım" uyarısı yaptı.

"Futbolda şike" iddialarına ilişkin davada çapraz sorgusuna devam edilen Aziz Yıldırım'ın duruşmada sorulara tepki göstermesi üzerine Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, "Böyle devam edersen salonda atarım" uyarısı yaptı.

Futbolda şike iddialarına ilişkin aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 4'ü tutuklu 93 sanığın yargılandığı davaya devam ediliyor. Müdahil Trabzonspor'un avukatı Nusret Yılmaz'ın Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne alınmayışına ilişkin "Lütfü Arıboğan ve İlhan Helvacı'nın payı olduğunu söylemişsiniz?" sözleri üzerine Aziz Yıldırım, "Bunu ben değil kamuoyu söyledi" dedi. Bu sırada salonda yer alan izleyiciler soruya tepki gösterirken, bir izleyici oturduğu yerden "Yeter"

diye bağırdı. Salondaki uğultu ve bağırma üzerine Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, salondaki izleyicileri uyararak "Ne oluyor?" dedi.

Müdahil Trabzonspor avukatı Nusret Yılmaz, Yıldırım'a Doğan Ercan'ın kulüpte görevlendirilip görevlendirilmediğini sordu. Bunun üzerine Yıldırım, "Doğan Ercan Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçında Trabzonspor'un teşvik primi gönderilmesi konusunda yardımcı olmasını istedik" diye konuştu.

Yılmaz, daha sonra Yıldırım'a Doğan Ercan'a 100 bin dolar ödeme yapılmasının amacını sordu. Avukat Yılmaz'ın "Siz kulüpteki tüm işlere hakimsiniz" sözleri üzerine Yıldırım, "Ara sırada transfer çalışmaları için yetki verdik. Bu dosyada ne varsa sorumlusu Aziz Yıldırım'dır. Biz Fenerbahçe'yi şampiyon yaptık. Aziz Yıldırım her şeyi bilmez. Yıldırım herkesin yatak odasını bilmiyor kardeşim" dedi.

Bu sözlere tepki gösteren Mahkeme Başkanı Ekinci, Aziz Yıldırım'a "Bak seni atacağım dışarı" dedi. Yıldırım da, "Valla giderim benim için daha iyi" diye yanıt verdi. Mahkeme Başkanı Ekinci, "Böyle devam edemezsiniz. Hakaret edemezsiniz" diye konuştu. Yıldırım ise, "Ben bir senedir hapis yatıyorum boşu boşuna. Ben bir konuşuyum dava biter" şeklinde konuştu.

Avukatın sorularında adı geçen ve salonda izleyiciler arasında yer alan Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticilerinden Murat Özaydınlı, adının geçmesi üzerine söz almak istedi. Mahkeme Başkanı Ekinci ise, Özaydınlı'ya izleyici olduğunu, söz hakkı olmadığını söyledi. Özaydınlı ise, "Adımız geçiyorsa biz bu salonda her şey olmaya hazırız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fenerbahçe Spor Kulübü Aziz Yıldırım Trabzonspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title