Haberler

Mahalleliyi Sevindiren Çalışma

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Akhisar ilçesinin Bünyaniosmaniye Mahallesinde hayata geçirdiği altyapı çalışmaları dolayısıyla mahalle sakinleri memnuniyetlerini ifade etti.

MASKİ Genel Müdürlüğü'nün Akhisar ilçesinin Bünyaniosmaniye Mahallesinde hayata geçirdiği altyapı çalışmaları dolayısıyla mahalle sakinleri memnuniyetlerini ifade etti. Geçmişte kanalizasyon sularının köy yollarına taştığını kaydeden mahalle sakinleri artık böyle bir sorun yaşamayacakları için mutlu olduklarını belirtti.

Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, hayata geçirdiği projeler ile köyden veya beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin altyapı sıkıntılarına son veriyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen 154 Mahalle Projesi kapsamında Akhisar'ın Bünyaniosmaniye Mahallesi de altyapı dönüşümünü yaşıyor. 4 kilometrelik içme suyu şebeke çalışmasının tamamlandığı mahallede, 5 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme işinde de sona yaklaşıldı. 16 bin metrekare kilit parke taş döşeme işinin de hayata geçirileceği Bünyaniosmaniye'ye ayrıca bir adet fosseptik inşa edilecek.

Mahalle sakinleri hizmetlerden memnun

Mahalle sakinlerinden Adil Aslan, "MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından mahallemizin altyapı çalışması yapılıyor. Başkanımız Cengiz Ergün'e çok teşekkür ederiz. Daha önceleri yaşadığımız çoğu sıkıntıdan ötürü başımız ağrımıştı. Eski kanalizasyon hattımızda yaşanan tıkanıklıklar nedeniyle köy yollarında lağım suları akıyordu. Şimdi bu eski hat yenileniyor. Yapılan çalışmalar gayet güzel ve istediğimiz gibi olmaktadır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz" derken, bir diğer mahalle sakini Ali Akyüz ise şunları söyledi: "Mahallemizde yapılan altyapı çalışmaları için Sayın Cengiz Ergün Başkanımıza çok teşekkür ederim. Köyümüzün böyle bir çalışmaya ihtiyacı vardı. Her şey çok güzel oluyor. Eskiden hatlarda yaşanan patlaklardan ovalara kadar su gidiyordu. Araziler bozuluyordu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Akhisar CEO Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title