Haberler

Mahalle Sakinlerinden Asfalt Çalışmasına Destek

Van Büyükşehir Belediyesinin Hasanbey Caddesi’ndeki yol genişletme ve asfalt çalışmasına mahalle sakinleri de destek verdi.

Van Büyükşehir Belediyesinin Hasanbey Caddesi'ndeki yol genişletme ve asfalt çalışmasına mahalle sakinleri de destek verdi.

Büyükşehir Belediyesi, Edremit ilçesine bağlı Şabaniye Mahallesi'ndeki Hasanbey Caddesi'nde yol genişletme ve asfalt çalışması yaptı. Daha güzel ve yaşanılır bir mahalle için kolları sıvayan mahalleli, ekiplere destek vererek arsalarını kadastro sınırına çekip yolun genişlemesini sağlarken, kendi duvarlarını da inşa ederek çalışmalara destek verdiler.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Mahalle Muhtarı Çetin Bilir, kentin en eski mahallelerinden bir tanesi olan ve 'Harabe Mahalle' olarak bilinen Şabaniye Mahallesi'nin yapılan çalışmalarla kentin en güzel mahallelerinden biri haline geldiğini söyledi. Bilir, "Coğrafik olarak mahallemiz Van'ın en güzel mahallelerinden bir tanesidir. İnşallah bu yolumuzun tamamlanması ile birlikte, Van'ın en eski mahallerinden biri olan mahallemiz, kentin en güzide mahallelerinden biri haline gelecek. Bu anlamda katkısı olan başta valimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Mahalle sakinlerinden Savaş Bulgan da, Büyükşehir Belediyesinin yol genişletme çalışmalarının mahalle için faydalı olacağını belirterek, "Bizler de mahalleli olarak elimizden gelen desteği veriyoruz. Büyükşehir Belediyemiz de bizlere destek veriyor. Muhtarımız da destek veriyor. Bizler yapılan çalışmalardan memnunuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Yaşına aldırış etmeden çalışmalara katkı sunan 72 yaşındaki Abidin Ateş ise, kendi arsasından yola 40 metrekare hibe ettiğini belirterek, "Bu şekilde yolumuz ve evimizin önü güzelleşti. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Gelip ilgilendiler. Çalışmaları tamamladılar. Ondan sonra bizlere de çimento ve briket verdiler. Bizler de duvarlarımızı inşa ediyoruz" diye konuştu.

Mahalle sakinlerinden Erdal Yeşilova da, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu ve ekibine mahalleli adına teşekkür etti. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title