Haberler

Mahalle İftarları Aybey Mahallesi'nde Devam Etti

Güncelleme:

Uşak Belediyesi yönetimi iftarlar ile vatandaşlar ile buluşmaya devam ediyor.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Dikilitaş Mahallesi'nde vatandaşlar ile buluşan belediye yönetimi bu defa da Aybey Mahallesi'nde vatandaşlar ile buluştu. 5. Etap TOKİ Konutları'nda yapılan iftara Belediye Başkanı Ali Erdoğan ile birlikte, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gündüz, Uşak Belediyesi Özel Kalem Müdürü Tuncay Akbulut, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. vatandaşlar ile bizzat ilgilenen Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek isteyenler ile de hatıra fotoğrafı çektirdi. İftarda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Erdoğan, her mahallede olduğu gibi Aybey Mahallesi'nde belediyenin önemli çalışmalarının olduğuna işaret etti. Aybey Mahallesi'nin gelişimi adına projelere önem verdiklerini vurgulayan Başkan Erdoğan, " Mahallemizde birçok güzel hizmeti eklemek suretiyle gelişime önem verdik. Bu kapsamda ekiplerimiz gece gündüz demeden Aybey Mahallesi'nin gelişimi adına proje üretti. Şimdi birçok proje ile mahalle daha güzel konuma geldi" dedi. Aybey Mahallesi'nde yaptıkları iftar ile sorunları da dinlediklerini dile getiren Başkan Erdoğan, her anlamda vatandaşların yanlarında olmaktan heyecan duyduklarını iletti. Bundan sonra da vatandaşların arasında olmaya devam edeceklerine de dikkat çeken Başkan Erdoğan, " Gerek iftarlarımız gerekse normal toplantılarımız ile vatandaşlarımızın yanında olmak bizler için değerlidir. Ramazan ayının hürmetine istinaden bu toplantıların değeri bir kat daha artmaktadır. Belediyemiz ve yöneticileri vatandaşlarımızı dinlemeye devam edecek" şeklinde konuştu.

Uşak Belediyesi'nin vatandaşları ile iç içe olmayı her zaman önemsediğini bildiren Başkan Ali Erdoğan, " Belediyemiz vatandaşı ile iç içe olmaktan yana her zaman ciddi davranmıştır. Bu kapsamda her zaman her fırsatta bu tür toplantıları gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda sahada da vatandaşlarımızı dinliyoruz. Mübarek Ramazan ayı da bizler için bu konuda bir fırsat oldu. Mahalle iftarlarımız ile vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Aybey Mahallesi'nde yaptığımız toplantıda bu bakımdan önemlidir. Burada yine vatandaşlarımızın taleplerini dinleme imkanına kavuştuk. Aybey Mahallesi her mahallede olduğu gibi değer verdiğimiz mahalleler arasında yer almaktadır. Mahallemizde gençlik merkezi, halk ekmek fabrikası yüzme havuzları gibi projelerimiz gerçekleşti. şimdi ise devam eden kuzey çevre yolu bölgeye daha fazla hareket katacaktır. Bu bağlamda bölgenin gelişmesi adına çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title