Haberler

Magider Milli Tohumu Masaya Yatırdı

MAGİDER’in bu haftaki yönetim kurulu toplantısında milli tohum ve tohumun millileştirilmesi masaya yatırıldı.

MAGİDER'in bu haftaki yönetim kurulu toplantısında milli tohum ve tohumun millileştirilmesi masaya yatırıldı. Nisan ayında yerli tohum şenliği yapmaya hazırlanan MAGİDER yönetimi doğal ve milli tohuma teşvik verecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ayberk Aloğlu, "Her şeyin başı sağlıksa eğer ki bize göre muhakkak öyle önce gıdamızın hammaddesi olan tohumlarımıza önem vermemiz ve kendi imkanlarımızla hilesiz bir şekilde tohum yetiştiriciliğine yönelmemiz gerekiyor. Unutmamalıyız ki dünyanın her tarafında dostumuzdan çok düşmanımız var. Sarıkamış'ta kar ve soğuğa mağlup olduk yarınlarda da tohumla mağlup olabiliriz. Tabi ki yerli araba yapacağız tabii ki yerli savunma sanayimizi geliştireceğiz fakat gıdamıza karıştırılan bir hile bizleri kollarımızı dahi kaldıramayacak yere getirebilir. İthal ettiğimiz tohumlarımızın büyük çoğunluğu kısırlaştırılmış, besin dengeleri azaltılmış, doğallıktan uzaklaştırılmış, hormonun nirvanasına ulaşmış durumdadır. Önümüzdeki nisan ayında Manisa'da yerli tohum şenliği yaparak geleneksel bir şenlik oluşturmak istiyoruz. Çalışmalarımızı bu doğrultuda yapacağız. Elimizdeki derneğin hizmet çerçevesi ile tüm sınırlarımızı zorlayacağız. Açık açık kitaplarında barbarlıktan ve öldürmekten bahseden bir devletle tohum alışverişi yapmayı Manisalı bir çiftçi olarak istemiyorum" dedi.

Aloğlu açıklamasının devamında şunları söyledi: "'Onları kasaplık koyunlar gibi ayır ve öldürme günü için onları hazırla ' Tevrat, Yeremya bölümü 3. Neredeyse bütün tohumları edindiğimiz İsrail'in kutsal kitabının onlara emri bu. Bize merhamet edeceklerini mi sanıyorsunuz? Üstelik mevcut şartlarda tohuma hükmedenin bunu yapabilme becerisi üst safhadadır. Acilen tohumda millileşmeye, ithal tohumda ise yasaklamaya gidilmesi gerekmektedir. 'Onların her şeylerini tamamen yok et ve onları esirgeme; erkekten kadına, çocuktan emzikte olana, öküzden koyuna, deveden eşeğe kadar hepsini öldür.' Tevrat, 1. Samuel Bölümü, 3. 'Onlar' dediği Yahudilerin dışındaki herkestir. Yani onlara göre kutsal metinlerinde geçen Goyim'ler. Kendi dinini barbarlıkla itham edenlerin bundan haberi var mı acaba? Şimdi buradan sormak isterim 15 sene önce yemiş olduğunuz domatesin tadı ve kokusu aynı mı? 20 sene önce yemiş olduğunuz salatanın suyu ve rengi aynı mı? Yine soruyorum yemiş olduğunuz karpuzun çekirdeği aynı mı eğer bu sorulara olumlu cevaplar veremiyorsak derhal tohum politikamızı değiştirmemiz gerekiyor." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Sarıkamış Tevrat Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title