Haberler

Magiad'tan Kariyer Semineri

Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD) tarafından, özel bir iş ilanı sitesi iş birliğinde düzenlenen seminerde gençlere özgeçmiş hazırlamanın püf noktaları anlatılarak gençlere kariyer tüyoları verildi.

Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD) tarafından, özel bir iş ilanı sitesi iş birliğinde düzenlenen seminerde gençlere özgeçmiş hazırlamanın püf noktaları anlatılarak gençlere kariyer tüyoları verildi.

MAGİAD gençlere yönelik kariyer geliştirme programlarına devam ediyor. Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD) tarafından, özel bir iş ilanı sitesi iş birliğinde düzenlenen seminerde gençlere özgeçmiş hazırlamanın püf noktaları anlatılarak gençlere kariyer tüyoları verildi. Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Konferans Salonu'nda gerçekleşen seminerde iş dünyası temsilcileri, çalışan ve iş arayanlar, öğrenciler ve MAGİAD öğrenci temsilciği yönetimi katılım gösterdi. MAGİAD Öğrenci Temsilciği Başkanı Sema Duran yaptığı konuşmada, günümüz şartlarında kariyerin çok önemli olduğunu, kariyerin iyi şekillenebilmesi için adımların çok hassas atılması gerektiğini hatırlatarak, etkinliği hazırlayan MAGİAD yönetimine de teşekkür etti.

MAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Geriter son 15 yılda işçi ve işverenin buluşma noktasının teknolojinin de devreye girmesiyle birlikte farklı yöntemlerin çıktığını hatırlattı. İşverenin hiç tanımadığının birisini işe alırken baktığı en önemli unsurun özgeçmiş olduğunu vurgulayan Başkan Geriter konuşmasında şunları söyledi: "CV'ler hemen hemen her konuda fikir sahibi olabilme noktasında işverenler için değerli hale geldi. Ancak özgeçmiş hazırlama noktasında ki eksiklikler gerçek potansiyeli gizlerken bazen de hiç olmayan özelliklerin varmış gibi gösterilmesine ve hayal kırıklıklarına neden olmaktadır. İşte bütün bunların önüne geçebilmek amacıyla doğru ve etkili özgeçmiş hazırlama çok önemli hale geldi. Bugün bu nedenle sizlerin karşısındayız işçi ve işverenle buluşturma noktasında Türkiye'nin en önemli platformu olan kariyer.net'in etkinlik yöneticisi Semih Gümüş'ün etkili özgeçmiş nasıl hazırlanır noktasında bilgilendirme de bulundu. Kendilerine bize zaman ayırdıkları için teşekkür ediyoruz." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title