Haberler

Kapıyı Kırıp Yaşlı Kadını Saçlarından Tutup Sürükledi, Tecavüzcüye 17,5 Yıl Hapis Verildi

Güncelleme:

Antalya'da kapısını kırarak girdiği dairede 60 yaşındaki yaşlı kadını saçlarından tutup sürükledikten sonra tecavüz eden sapık 17 yıl 6 ay hapse mahküm edildi.

Antalya'da kapısını kırarak girdiği dairede F.N.E.'ye (60) cinsel istismarda bulunan uyuşturucu bağımlısı M.A. (19), kadının şikayetinden vazgeçtiği davada, 17 yıl 6 ay hapse mahküm edildi.

DAİRENİN KAPISINI ZORLAYINCA, TALİHSİZ KADIN POLİSİ ARADI

Geçen yıl Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi'nde meydana gelen olayda, F.N.E., oturduğu apartmana gireceği sırada yanına gelen M.A., aynı apartmanın 2'nci katında oturduğunu, anahtarını unuttuğunu söyleyerek yardım istedi. M.A., apartman kapısını açan F.N.E. ile binadan içeri girdi. M.A.'nın hareketlerinden şüphelenen F.N.E., birinci kattaki dairesine giderek kapıyı kilitledi. Kısa süre sonra F.N.E.'nin kapısını çalan M.A., "Susadım, aç kapıyı su içeceğim" dedi. Bunun üzerine F.N.E., "Git başımdan, polis çağıracağım" diyerek tepki gösterdi. Daire kapısının zorlandığını fark eden F.N.E., 155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak yardım istedi.

KAPIYI KIRIP İÇERİ GİRDİ, KADINI SAÇINDAN SÜRÜKLEDİ

M.A.'nın dairenin kilitli ahşap kapısını kırarak içeri girmesi üzerine F.N.E., balkona çıkıp yardım istedi. M.A., bir eliyle ağzını kapattığı kadını saçından sürükleyerek yatak odasına götürdü. Burada kadına cinsel istismarda bulunan M.A., ardından kaçtı. F.N.E., gelen polis ekiplerine başına gelenleri anlatarak şikayetçi oldu. Ekipler, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarından tespit ettikleri şüpheliyi yakaladı.

UYUŞTURUCU BAĞIMLISI ÇIKTI

Uyuşturucu bağımlısı olduğu belirlenen M.A., işlemlerinin ardından çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı. M.A. hakkında "Nitelikli cinsel saldırı" ve "Konut dokunulmazlığını ihlal" suçlarından dava açıldı.

ÇELİŞKİLİ RAPORLAR

Antalya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasına tutuklu sanık M.A., müşteki F.N.E. ile taraf avukatları katıldı. Duruşmada son savunmasını yapan M.A., suçlamaları kabul etmedi. Sanık avukatı ise Akdeniz Üniversitesi'nin müvekkili hakkında ceza ehliyeti olmadığına dair rapor vermesine rağmen, İstanbul Adli Tıp Kurumu'nun ise tersi bir karar verdiğine dikkati çekerek, aradaki çelişkinin giderilmesini ve müvekkilinin tahliye edilmesini istedi. Mahkeme heyeti ise İstanbul Adli Tıp Kurumu'nun raporunu kabul ederek, yeni bir rapor alınmasına gerek duyulmadığına karar verdi.

TEDAVİ EDİLSİN DİYEREK ŞİKAYETİNDEN VAZGEÇTİ

F.N.E. ise sanığın uyuşturucu bağımlısı olduğunu belirterek, "Bir anne olarak davamdan vazgeçmek istiyorum. Çocuğun tedavisinin yapılmasını istiyorum. Şikayetçi değilim" dedi. Kısa bir aranın ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, M.A.'yı "Nitelikli cinsel saldırı" suçundan 15 yıl, "Konut dokunulmazlığını ihlal" suçundan 2 yıl 6 ay hapse mahkum etti. Mahkeme heyeti ayrıca M.A.'nın "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçunu da işlediğine kanaat getirerek Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Adli Tıp Kurumu Muratpaşa İstanbul Antalya 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (17)

Wwwww:

Bunu çıkarın bahcelinin sağ kolu yapın

25
9
yanıtYanıtla
Seren:

Şaka gibi şikâyetçi olmamış tecavüze uğrayan kadın çok değişik bir durum

28
5
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

İçeri atınca düzelecek mi asın gitsin ne hayır bekliyorsunuz bu gibi pisliklerden

18
0
yanıtYanıtla
Yoooo:

Bunlara af sart

5
11
yanıtYanıtla
adalet:

derhal asın ahlaksızı..........

14
0
yanıtYanıtla
ben ve sen:

iyide teyze tecavüze uğramıssın davandan vaz geçiyorsun olacak şey değil niye vaz geçti annamadım.hasta falan demissin zaten hasta olmasa sana öyle kötü bir şey yapmazdı....

11
1
yanıtYanıtla
Nemo:

Tehdit ediyorlar genelde insanları çocuklarını kaybedersin diyorlar

yanıt6
yanıt0
ssk lı brütüs:

cezaevlerindeki katillere hırsızlara sapıklara af çıkartacağına meslek liselilerin staş başlangıçlarını ssk girişi olarak kabul etsinler. . .

9
1
yanıtYanıtla
BiLMiŞ:

Cinsel saldırıya bence bir katil ile aynı derecede ceza verilmesi gerekiyor. . . Sonuçta bir insanın hayatını bitiriyor. . . İdam edilmeli. . .

7
1
yanıtYanıtla
izmitli:

böyle adelet olur mu pisliği tek hücreli hapse atacaksın DEVLET BAHÇELİ GÖRDE kimlere af çıkartmak istediğin mazlum kader kurbanları

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title