Haberler

Mağdurlarını İlaçla Uyutup Soydukları İddia Edilen Şahıslar Yakalandı

İnternet Ortamında Bir Sohbet Sitesinde Tanıştığı Kadınlarla Buluşup, Uyuttuktan Sonra Karısıyla Birlikte Soyduğu İddia Edilen Şahıs ve Eşi Gözaltına Alındı.

İnternet ortamında bir sohbet sitesinde tanıştığı kadınlarla buluşup, uyuttuktan sonra karısıyla birlikte soyduğu iddia edilen şahıs ve eşi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği, meyve suyuna ilaç koyan bir kişi tarafından para ve kredi kartlarının soyulduğunu iddia eden şahısların şikayeti üzerine soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında mağdur olan kadınların kredi kartlarının çalındıktan sonra kullanıldığı bankamatiklerin çevresindeki güvenlik kameralarının kayıtları incelendi. Kayıtlarda zanlı ile mağdurların buluştukları, bir kafeteryada meyve suyu içtikleri, kafeteryadan ayrıldıktan sonra mağdurların otomobil içinde uyuya kaldıklarının görüldüğü belirtildi. Zanlıların bulunduğu otomobilin plakasını alan polis, aracı kullandığı iddia edilen M.C.'yi gözaltına aldı. Polis, ifadelerin ardından zanlının, üyesi olduğu sohbet sitesinden tanıştığı kadınlarla birlikte olmak için buluştuğunu tespit etti. Randevu aldığı kadınlarla birlikte olduktan sonra bir kafeteryada meyve sularına ilaç koyarak kadınları uyutan M.C.'nin kadınların çantalarından para ve kredi kartlarını çaldığı ileri sürüldü. M.C.'nin kartları nakit para çekmek için kullanırken eşi N.C.'ye de vererek alışveriş yaptırdığı iddia edildi. Çiftin uyuttukları kurbanlarının kredi kartlarıyla para çekmeleri ve kredi kartlarıyla da alışveriş yapmaları ise güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Öte yandan polisin çiftin evinde yaptığı aramada, iki kadına ait kimlikler ele geçirildi. Polis kimlik bilgilerinden hareketle adreslerini belirlediği kadınları, ifadelerini almak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne çağırdı. Mağdur iki kadının, internetten tanıştıkları M.C. tarafından hem tecavüze uğradıklarını hem de ilaçla uyutularak soyulduklarını söyledikleri iddia edildi.

M.C.'den 10 kadının şikayetçi olduğu bildirilirken, mağdur kadınlar arasında İsviçre Adalet Bakanlığı'nda görevli bir kadının da yer aldığı ve M.C. tarafından hem tecavüze uğradığı hem de uyutularak eşyalarının çalındığı iddia edildi. Zanlılar M.C. ile eşi N.C., Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

(EK-ED-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title