Haberler
Güncelleme:

Seray Sever gelen elektrik faturasına isyan etti: Buna sadece oha diyorum

4 bin 100 TL gelen elektrik faturasını sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu Seray Sever, "Ben buna sadece oha diyorum. 150 metrekare eve gelen fatura" notunu düşerek tepkisini dile getirdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (14)

OKUR:

SAÇMA SAPAN BİR PAYLAŞIM,FIRINMI İŞLETİYORSUN YADA MİLLETİ SALAKMI SANIYORSUN

146
187
yanıtYanıtla
Nazim Varol:

ülke olarak doğal enerji kaynaklarına yatırım yapmaz petrole doğalgaza endeksli santraller kurarsak olacağı budur devletin yanlış politikalarının faturasını halk ödüyor

191
94
yanıtYanıtla
Tahsin Büyükkol:

Faturanin yarisini göstermekle olmaz. Ne zamanin faturasi? Kac ay kapsiyor icine ? Ödememem cezasi filan? Gece gündüz lambalar falan filan yaniyorsa veya baska beyaz esyalar neden olmasin. Yoksa kacal eletrik kullanan mi var ?

80
150
yanıtYanıtla
wx yorumcu:

yakarsan gelir o kadar elektirik

42
113
yanıtYanıtla
mustafa karasal:

2500 kwh elektriği nerde yaktın. 3 1 diye dalga geçmeyin. benim evde 3 1 ve 125m2. Bana da 435 gelmiş. Sana da 1.000Lira gelsin.

48
47
yanıtYanıtla
Oğuzhan Kaya:

Sana 435 Tl fatura gelmesi gayet normal sanırım. Koyun olun böyle. Hiç birşeye laf etmeyin. Siz bu kafayla nasıl yaşıyorsunuz çok merak ediyorum.

yanıt57
yanıt34
Metin Yalcin:

Ver faturayı kocan ödesin ne kafanı yoruyorsun, koca milleti bu günler için lâzım ..))

26
47
yanıtYanıtla
quantum :

Üstüne bi keyif çayı içmek lazım. Şoku hafifletir, kalp krizini önler

45
14
yanıtYanıtla
Hsn:

Aynı lafı bende sana söylüyorum Seray Sever tamam elektrik pahalıda biraz insaflı kullanın şu elektriği 4100tl faturamı olur 150metrekare eve

12
4
yanıtYanıtla
ferhat atmaca:

fırın mı işletiyorsun diyen arkadaşların tuzu kuru galiba. bir ay elektrikli soba yak bakalım ne kadar elektrik geliyor? evinde bebek olanlar var sadece klimayla ısınmak zorunda olanlar var. tabi bu arkadaş köyünden dışarı çıkmadığı için bu fiyatlar anlamsız geliyor. tezek falan yakıyordur. herkesi medeniyete yani başkaların dertlerini sabote etmek yerine beraber dertlenmeye çağımak lazım. o zaman düzelir bu hayat.

6
10
yanıtYanıtla
Mehmet :

Faturanın isim yazılı kısmını kapattığına göre bu fatura ona ait değil belki bir işletmenin faturasını alıp ismi kapatıp yayınladı reklam yapıp gündeme gelmek için

2
10
yanıtYanıtla
Ahmet Akyol:

Hesapladım 2042 KW enerji ediyor.Elektriğe gelen zam yüksek doğrudur. Bizim evde tüm beyaz eşyalar var. Ketıl ve fırın kullanmıyoruz.Isıtma merkezi sistem 4 kişilik aileyiz. Aylık 120 KW'ı geçmez.Bu kadın ısınma için klima kullanıyor olabilir.Aksi taktirde 2042 KW enerji harcamak imkansız.

7
4
yanıtYanıtla
Mustafa Sarı:

Varlığın içinde ağlıyorsun peki gariban ne yapsın

9
1
yanıtYanıtla
uCube :

Villa da oturup da, gelen 4 bine isyan ediyor ilginç. ;))

2
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title