Haberler

Survivor Yarışmasıyla Ünlenen Turabi Çamkıran'ın Dedesi Vefat Etti

Güncelleme:

Survivor'daki perfonmasıyla büyük bir hayran kitlesi edinen Turabi Çamkıran'ın dedesi vefat etti. Çamkıran dedesinin vefatını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu.

"MEKANIN CENNET OLSUN DEDEM"

Dedesinin vefatını sosyal medya üzerinden duyaran Turabi Çamkıran paylaşımına, "Hayat dediğin iki kelime hoşgeldin, güle güle. Mekanın cennet olsun dedem" notunu yazdı.

Turabi Çamkıran'ın Dedesi Vefat Etti

TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?

Turabi Çamkıran, 10 Mart 1988 yılında Mersin, Erdemli'de dünyaya geldi. Çocukluğunu Mersin'de geçiren Turabi, lise eğitimini de Mersin'de tamamladı Lise yıllarında Break Dansa merak salmış ve bu yeteneğini geliştirmek için lisans eğitimini Mersin Üniversitesinde Güzel Sanatlar Bölümü okuyarak tamamladı.

Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok dansı yapabilen Turabi, talep edenlere özel dans dersleri de verdi. Çocukluk yıllarında dans ile birlikte dövüş sporlarına da merak salan Turabi, dövüş eğitimleri almaya başladı. Türkiye'de düzenlenen Muay Thai maçına katılan Turabi buradaki yenilgisi sonucunda işi yerinde öğrenmek gerektiğini düşenerek Tayland'a gitti. Tayland'da gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak para kazandı. Bunun yanında kafes dövüşlerinde de yarışarak para kazanmaya devam eden Turabi, bu maçlardan birinde yaşadığı ciddi yenilgi sonucundan dövüş alanında bir numara olmaya karar verdi.

Survivor Yarışmasıyla Ünlenen Turabi Çamkıran'ın Dedesi Vefat Etti

Hırslı ve azimli tavrı ile dikkatleri üzerinde toplayan Turabi, dövüş sporları ile ilgilenirken de dansa olan ilgisini kaybetmedi. 2008 yılında gerçekleşen Benimle Dans Eder Misin? yarışmasına katılmış, 6. haftada üçüncü olarak elendi.

Turabi 2013 yılında Acun Ilıcalı'nın hazırladığı, jüri üyeliğini Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler'in üstlendiği Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışmaya katıldı. Burada beklediği şampiyonluğu alamamasının ardından Türkiye'de birçok sanatçının klip ve konserinde dansçı olarak yer aldı.

Survivor Yarışmasıyla Ünlenen Turabi Çamkıran'ın Dedesi Vefat Etti

Turabi Çamkıran, 2014 yılının Mart ayında başlayan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında gönüllüler takımında yer alarak adını Türk halkına duyurmayı başardı. Buradaki yetenekli ve asi tavırları ile izleyicinin dikkatini kazandı. Kısa sürede çok sevilen Turabi Çamkıran, 2014 Survivor yarışmasının birincisi oldu.

Survivor'da gösterdiği başarı ve halkın sevgisini kazanması sonucunda Acun Ilıcalı, 2015 yılında düzenlediği Survivor All Star kadrosuna da Turabi Çamkıran'ı dahil etti. Bu sezonda da birinciliği kazanan Turabi, Survivor yarışmasının korkulan ismi haline geldi.

Survivor Yarışmasıyla Ünlenen Turabi Çamkıran'ın Dedesi Vefat Etti

Survivor ile adını iyice duyuran ve ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Turabi, dizi sektöründen de sıkça teklif almaya başladı. Turabi ilk olarak Kertenkele adlı dizinin oyuncu kadrosuna 52. bölüm itibari ile dahil oldu. Bununla birlikte Sabit Kaca 2 ve Ketenpere adlı sinema filmlerinde rol aldı.

Turabi Çamkıran, başarılı ve güçlü yarışmacılığı ile bu sezonda da Survivor kadrosuna dahil edildi. Acun Ilıcalı'nın daveti ile Survivor All Star 2018'in kadrosuna dahil olan Turabi bu seferde birinci olacak mı merakla bekleniyor.

Survivor Yarışmasıyla Ünlenen Turabi Çamkıran'ın Dedesi Vefat Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor?
500

Yorumlar (35)

Batuhan:

Paranın soytarısı :)

8
3
yanıtYanıtla
REALİZM:

Benim de dedem öldü beni niye kimse haber yapmadı :(

11
0
yanıtYanıtla
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun:

yusuf

yanıt0
yanıt0
asabi:

şimdi bu kimki haber oluyor türkiyede kaç kişinin dedesi ölüyor bu zırzop ekranda bu tipler haber niteliği taşıyıp yayınlanmasın sanki survivorda çok adamdı böyle tiplerle sayfanızı kirletmeyin yayın ekibi. . .

8
1
yanıtYanıtla
MEMET33:

BİR MERSİNLİ OLARAK BU ADAM BİZİ KÖTÜ TEMSİL ETTİ DİYE HİÇ SEVMEM VE ETRAFIMDA SEVENİNİDE GÖRMEDİM. DEDESİNİN ÖLMESİDE NE KADAR ACI BAYRAKLAR YARIYA İNDİRİLİP MİLLİ YAS İLAN EDİLMELİ. ANTİ PATİK BİR ADAMI ZIRT PIRT HABER YAPMAYIN ALLAH AŞKINA KİM BU YAV. BANANE DEDESİNDEN BENİM ANAM BABAM BİLE YOK.

6
3
yanıtYanıtla
Ayşe:

Allah rahmet eylesin inşallah... Lütfen rahmetli biri için saçmalamayin..

7
2
yanıtYanıtla
cell:

amin

yanıt0
yanıt0
Aslı:

imanlı gittiyse hak rahmet eylesin.

5
3
yanıtYanıtla
Hayriye:

Aynen aslı.

yanıt4
yanıt2
Vatandaş:

İmanlı gittiyse ne demek, bu ne cehalet, bu ne saçmalık. Adam vefat etmiş arkasından bize rahmet dilemek kalır.

yanıt9
yanıt3
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title