Haberler

Survivor 2018 Finalinde Şampiyon Belli Oldu!

Güncelleme:

Survivor 2018'de son 4'e kalan Nagihan, Anıl, Adem ve Hilmicem arasından yapılan elemeyle beraber şampiyon Adem Kılıççı oldu.

Survivor'da büyük Kıbrıs finalinde son 4'e kalan Nagihan, Anıl, Adem ve Hilmicem arasından yapılan elemeyle beraber şampiyon Adem Kılıççı oldu. Adem şampiyonluğunu geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Alper Baycın'a adadı.

SURVIVOR 2018'İN ŞAMPİYONU ADEM KILIÇÇI OLDU

Adem Kılıççı şampiyonluğunu Alper Baycın'a adayarak, "Çok heyecanlıyım. Gerçekten bu hikaye şuanda tamamen tamamlandı. Bana oy gönderen, gönderemeyip dua eden herkesten Allah razı olsun. Bu şampiyonluğu bizimle beraber Dominik'te çile çeken hayatını kaybeden Alper Baycın'a ve ailesine armağan ediyorum" dedi.

Survivor 2018 Finalinde Şampiyon Belli Oldu!

SURVIVOR FİNALİNDE İLK ELENEN İSİM HİLMİ CEM İNTEPE OLDU

Survivor'da büyük final gecesi bu akşam erken başladı ve yarışmacılar birer birer oylamaya çıkmaya başladılar. Finalde son 4 isim arasında yer alan Adem, Nagihan, Anıl ve Hilmicem arasından bir kişi yapılan eleme sonucunda Survivor şampiyonu olma hayallerine veda etti. Survivor 2018'de yapılan halk oylamasıyla beraber son 3'e kalamayan ve elenen isim Hilmicem oldu. Böylelikle Anıl Berk Baki, Adem ve Nagihan son 3'te yer alan isimler oldu.

Survivor 2018 Finalinde İlk Elenen Hilmi Cem Oldu! Hilmi Cem İntepe Kimdir?

SURVIVOR 2018 FİNALİNDEN ELENEN İKİNCİ İSİM ANIL OLDU

Survivor finalinde yapılan ilk eleme sonrasında Hilmicem şampiyonluğa veda etti. Anıl Berk Baki, Adem ve Nagihan arasında yapılan oylama sonucu veda eden isim Anıl oldu.

Survivor 2018 Finalinde Şampiyon Belli Oldu!

SURVIVOR ÇEYREK FİNALİNDE KİMLER ELENDİ?

Geçtiğimiz hafta içerisinde ünlüler takımı yarışmacılarının azalmasıyla birlikte her iki takımdan da adaylar konseye çıkmaya başlamıştı. Son olarak Murat ve Turabi ile konseye çıkan Sema yarışmaya veda eden isim olmuştu. Sema'nın ardından Hakan da yarışmadan elenmişti. Kıbrıs'taki çeyrek finalde elenen isimler ise Turabi ve Damla Can oldu.

Survivor 2018 Finalinde İlk Elenen Hilmi Cem Oldu! Hilmi Cem İntepe Kimdir?

Survivor 2018 Finalinde İlk Elenen Hilmi Cem Oldu! Hilmi Cem İntepe Kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kıbrıs Turabi TV Magazin Haberler

500

Yorumlar (62)

Dj:

Yanlış bir seçim oldu. Orada 2 sene üst üste şampiyon olmuş birisi varken yeni bir şampıyon olması çok saçma. Ama belliydi daha ilk haftalardan bu sonucun çıkacağı. Sadece reytinğ olsunda emeğin çokda bır önemi yok.

9
47
yanıtYanıtla
Ugur:

Hepsi boş tur gidin namaz kılın

41
5
yanıtYanıtla
H.Kâzım Cengiz:

Halkımız kitap okumaz. . Güzel sanatlarla ilgilenmez. . Hiç bir spor faaliyeti yoktur. . . Doğa kendilerini ilgilendirmez. . Sosyal yardım dernekleri ile uzaktan yakından ilgilenmezler. Eeeee. . . . geriye ne kalıyor. . Tırı vırı programlar. . . Bırakın böyle dandik programlarla kendilerini avutsunlar. Bir de şaşırıp yabancıların survavior programlarını izleseler. . . Bunların ne kadar uydurma yarışmalar olduğunu görür. . . gülerler. . bebeğin ağzındaki yalancı meme gibi. . .

38
7
yanıtYanıtla
Esra ksp:

Bence Anıl kazanmaliydi

23
19
yanıtYanıtla
Arda:

Turabinin elendiyi an Ademin Sampiyon oldugu andan daha cok sevindim desem yalan omaz cünkü bukadar iki yüzlü herseyi sov ve her sözü önceden planlanıp esberlenmis bir piskopatın elenmesine sevindim Adem hak eti Sampiyon olmayı Nagihan performans olarak iyidi ama karekter olarak kaybeti cünkü kendi takım arkadaşlarını yazip durdu yok neymis Turabiyi seviyormus taktiyi sampiyonluga yetmedi cünkü adem Turabiyle okadar olayları kavgaları olmasına ramen kendi takımında diye Turabiyi yazmadı karekter buna denir isde Adem karekteriyle kazandı

31
6
yanıtYanıtla
Srs.:

ademin kazanmasına çok sevindim. . efendilik her zaman kazanır. . . .

28
9
yanıtYanıtla
KOF KELEK ADAM:

HALKIMIZ ADEM GiBi UCUZ BASiT SAHTE SOKAK KABADAYILARINI SEVER AYNEN TURABi GiBi. ADEM iKiNCi TURABiDiR. NAGEHAN VEYA ANIL ŞAMPİYON OLMALIY DI.

19
15
yanıtYanıtla
Duygu Can:

Sen hangi halktansın kelek adam.Adem kadar olduğunu bile zannetmiyorum.

yanıt2
yanıt2
KOR KELEK ADEM:

DUYGU CAN HANIM ??? BEN iZMiR HALKINDANIM. NE KADAR OLDUGUNU SiZE NASIL GÖSTERSEM ACABA.

yanıt3
yanıt2
Hasan eker:

Bu işin şampiyonu nagihandir adem in hakkı değildi

16
18
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title