Haberler

Seren Serengil'den Ahmet Hakan'a Beddualı Cevap: İnşallah Hapse Girersin

Güncelleme:

Seren Serengil haberi yaptığı için izleyiciden özür dileyen Ahmet Hakan'a cevap gecikmedi. Serengil, "İnşallah 1 saatliğine hapse girersin bakalım aynı şeyi düşünecek misin?" dedi.

Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın programının yorumcusu Seren Serengil, cezaevine girdiği haberi özür dileyerek sunan Ahmet Hakan'a canlı yayında demediğini bırakmadı.

"AHMET HAKAN'IN MORALİ BOZUK"

'Ahmet Hakan'ın gerçekten moralinin bozuk olduğunu düşünüyorum' diyen Serengil, 'Hep bir duruştan bahsediyorum ya; bir insan bir davayla alakalı birşey yazdığı zaman onun arkasında dururken, birdenbire aldığı telefonlarla veya organize işlerle ve özel diyaloglarıyla o fikrinin değişmesini çok anlamsız buluyorum. Bence bir köşe yazarına hiç yakışmıyor' dedi.

"TAMAM REYTİNGLERİN ÇOK DÜŞÜK"

Ahmet Hakan'a, 'Madem özür dilenecek bir haber olduğunu düşünüyorsun o zaman neden haberine koyup, benim üzerimden reyting yapıyorsun' diye çıkışan Serengil, 'Tamam son zamanlarda ana haber bülteni reytinglerin çok düşük. Belki buna kullanmak isteyebilirsin ama bence bir köşe yazarının omurgası olmalı. Bir insanın fikri zikri bir kere beyan edilir. Sen her gün farklı bir şey söylüyorsun, anlayamadım ne yapmak istediğini' şeklinde tepki gösterdi.

"İNŞALLAH 1 SAAT İÇERİ GİRERSİN DE"

Sinirlerine hakim olamayan Seren Serengil, 'Cezaevine girmenin nesi şov olabilir... İnşallah düşersin içeriye, haksız yere inşallah 1 saat içeride tutulursun da bakalım aynısını düşünüyor musun? Bu kadar da olmaz' diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Hakan Coşkun Seren Serengil Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (17)

marko:

bilerek istiyerek hapse girdin bol reklamlar

12
0
yanıtYanıtla
FİKİR:

Başka sanatçı bulalım bazılarının sanatçılığı iptal edilmeli

8
1
yanıtYanıtla
Ülkücü:

Ahmet hakana helal olsun Görüsümüz farkli bile olsa Adam dürüst

5
4
yanıtYanıtla
Zeyno:

Adam yerden göğe kadar haklı bu kadın dan haber yapılmasından bıktık artık bu ne ya memlekette bu kadar sıkıntı var derdimiz bu kadın oldu böyle sürekli haber yapılıp gündemi meşgul ediyor

8
0
yanıtYanıtla
NİHAT:

Seren hanım haklı bence karakterli bir kadın

1
5
yanıtYanıtla
Hakan:

Helal olsun Ahmet Hakan

2
3
yanıtYanıtla
ASABİ:

serene bakya ahmet hakan bu senin haberin habermiki adam duruşunu bozsun iyice medya maymunu oldu bu kadın uyaran yokmu bunu yaa. . .

4
0
yanıtYanıtla
buket:

ana haberlerin reytinge ihtiyacı yoktur diye düşünüyorum. çok saçma. . .

4
0
yanıtYanıtla
Emin:

Adam çoook doğru konuşmuş halkın dili olarak duygularıma tercüman

4
0
yanıtYanıtla
pascal:

Aferin kedi olalı bi fare yakaladın

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title