Haberler

Şehrin En Yeni Adresleri

Yenileri hep sevdim çünkü içinde heyecan var, keşfetmek var... İşte son zamanlarda açılan ve beni heyecanlandıran dükkanlar: EATALY Taze makarna,....

Yenileri hep sevdim çünkü içinde heyecan var, keşfetmek var... İşte son zamanlarda açılan ve beni heyecanlandıran dükkanlar:

EATALY

Taze makarna, nefis İtalyan peynirleri, şaraplar, acayip acayip soslar, etler, kahveler, kurabiyeler, yani İtalya denince akla gelen her yiyecek-içecek; Zorlu Center'daki Eataly'de var. İki katlı çok büyük bir market hayal edin, içindeki reyonların konseptine göre, yanlarında da restoranları olsun. Örneğin peynir, makarna ve şarapların olduğu bölümde, bunları yiyip içebileceğiniz bir de restoran bulunuyor. Yanlış saymadıysam Eataly'de altı restoran var. İster balıkçıda, ister sandviçcide yiyin, isterseniz de kahve-kurabiye keyfi yapın. Her hafta bir kere Eataly'ye gitsem bile, tamamını keşfetmem aylar sürebilir. Bir sonraki gidişimde, müze gezer gibi reyonlar hakkında bilgi veren biri olsun istiyorum. Çünkü keşfedilecek çok şey var.

290 SQUARE METERS

Amsterdam'ın en havalı dükkanlarından biri olan 290 Square Meters, (ismini dükkanın ebatlarından alıyor) geçtiğimiz aylarda Galata'daki Serdar-ı Ekrem Caddesi'nde açıldı. Bisikletten kitaba, kadın-erkek giyimine kadar pek çok farklı ürünü burada bir arada bulmak mümkün. Bu dükkanı bu kadar havalı yapan şeyler ise; dünyaca ünlü markalarla yaptığı işbirlikleri, düzenlediği özel etkinlikler ve sadece 290 Square Meters için üretilmiş özel ürünleri... Örneğin Nike'ın bazı modelleri, sadece burada bulunabiliyor.

BRANDROOM COURTYARD

Brandroom; Nişantaşı mağazasının üst katındaki açık alanda, modaseverlere yeni bir alışveriş deneyimi sunmaya başladı. Courtyard olarak adlandırılan alanda; Karen Millen, Tara Jarmon, Ted Baker, Sandro ve Maje gibi markaların butikleri açıldı. Yakın zamanda Karl Lagerfeld'in de mağazası açılacak; heyecanla bekliyorum.

OSKA

Oska, Maçka'daki ilk mağazasını açalı üç-dört ay olmuş. Danimarkalı bir marka olarak; Avrupa'nın renklerini, Japon tarzını ve Danimarka'nın cool havasını çok iyi yansıtıyor. Zamansız, entelektüel görüntünün dibi olabilecek kadar iddialı ama bir o kadar da iddiasız bir marka.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Zorlu Center İtalya Square Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title