Haberler

Şarkıcı Sönmez'den anlamlı bağış

Güncelleme:

Şarkıcı Şafak Sönmez, müziğin usta ismi Yıldız Tilbe'nin "Aşkın Benden de Öte" şarkısını kendisine karşılıksız olarak verdiği söylerken, şarkıdan elde edeceği gelirin yüzde 20'sini İstanbul Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne bağışlayacağını ifade etti.

Şarkıcı Şafak Sönmez, müzik ve sanat camiasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Şarkıcı, içerisinde yer aldığı projelere büyük emek verdiğini anlatırken tüm dinleyicilerine teşekkür etti. Müziğin usta ismi Yıldız Tilbe'nin "Aşkın Benden de Öte" şarkısını kendisine karşılıksız olarak verdiği anlatan Sönmez, başarılı ismin parçasının hakkını vermeye çalıştığını belirtti.

"Herkesin bu gibi konulara duyarlı olması gerekiyor"

Şarkısından elde edeceği gelirin bir bölümünü şehit aileleri ve gazilere bağışlayacağını söyleyen şarkıcı Sönmez: "Yıldız Tilbe gibi yaşayan bir efsanenin en güzel bestelerinden birini yorumlamak beni onurlandırıyor. Ayrıca bu şarkıdan gelecek gelirin yüzde 20'sini İstanbul Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne bağışlıyorum herkesin bu gibi konulara duyarlı olması gerekiyor" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Yıldız Tilbe İstanbul Haberler

title