Haberler

Murat Dalkılıç, Yeni Filmi İçin Aşk Yaşadığı Hande Erçel'e Teklif Götürdü

Güncelleme:

Hande Erçel, sevgilisinden ayrılır ayrılmaz Murat Dalkılıç ile aşk yaşamaya başladı. Dalkılıç, yeni filminde oynaması için sevgilisine teklif götürdü.

Popçu Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur'un 2 yıllık evliliği geçen Eylül'de bitmişti. Murat Dalkılıç ayrılıktan 3 ay sonra oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşamaya başladı. Hande Erçel de sevgilisi Mehmet Dinçerler'den daha yeni ayrılmıştı. İkili birlikte kamera karşısına geçecek.

GERİLİM FİLMİNDE OYNAYACAKLAR

Sevgililer yeni başlayan ilişkilerinin ardından ortak bir işe imza atmaya karar verdi. Murat Dalkılıç başrolünü oynayacağı, çekimlerine Ocak'ta başlanacak gerilim filminin kadrosuna Hande Erçel'i aldı.

HEYECAN İÇİNDE

Murat Dalkılıç çekimleri sürekli ertelenen filmde Merve Boluğur ile oynayacaktı. Çift boşandı, Merve Boluğur projeden vazgeçti. Popçu bunun üzerine eski sevgilisi Ekin Türkmen'e teklif götürdü. Ancak "Hayır" cevabı aldı. Star TV'deki 'Siyah İnci' dizisinde oynayan Hande Erçel yakın çevresine "Murat ile başrolü paylaşacağım için çok heyecanlıyım" diyor.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Dalkılıç Merve Boluğur Eylül Magazin Haberler

500

Yorumlar (31)

redhead:

inan hayatımda duyduğum en heyecan verici haberdi biri sosyete eskortu diğeri halka ne yaparsa dinle diye sunulan sanat yoksunu önümüzdeki ay yada hafta başka birileriyle haberleri çıkana kadar sağlıcakla kalın. . .

20
1
yanıtYanıtla
GİRL:

redhead tatlı ve sert bir yorum ama en hakikatinden teşekkürler güldürdüğün için

yanıt7
yanıt0
Damla:

Bu kadına nasıl ödül verdiler anlamıyorum ya. Sanırım bizim ülkede düşünce şu şekilde; bir kişi güzelse/yakışıklıysa ve kendini tavırlarıyla sevdirmişse, gerek yapmacık olsun gerek gerçek olsun, oyunculuğunun iyi olup olmadığı önemli değil. Bu her sektörde böyle, güzel olan seçiliyor, iyi olan değil.

20
0
yanıtYanıtla
Ayşe:

Ama romantik komedi ödülünü aldı hande erçel şu haberleri okurken dikkatli okuyun lütfen????

yanıt0
yanıt7
DAMLA:

Ayşe Hanım, Hande Erçel Komedi ve Romantik Komedi dizisi kapsamında en iyi kadın oyuncu olarak seçildi. Ben de zaten genel olarak en iyi seçildiğinden bahsetmedim. O kapsamda kendisinden daha iyi olduğunu düşündüğüm oyuncular olduğu için bu şekilde yorum yaptım.

yanıt5
yanıt0
hıhıtamam:

ADI DA AŞK ÜÇGENİ OLSUN :) 3 arkadaş ile bir hafta ara ile nasıl sevgili olunur konusu o olsun

18
1
yanıtYanıtla
HEYO:

BEN BU KIZDAN BİRŞEY ANLAMADIM HER HAFTA BAŞKA BİR ADAMLA ADINI DUYUYORUM BU NASIL BİR İŞ. . .

18
0
yanıtYanıtla
TUBA:

Bu Hande nin de sevgili olmadığı ünlü kalmadı

14
0
yanıtYanıtla
ıhhh:

Herkesla oynaştı yani

yanıt7
yanıt0
mehmet:

öyle deme bunlar yapınca çağdaş ve modern.

yanıt4
yanıt0
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title