Haberler

Murat Boz, Yasemin Allen ve İrem Sak Filmlerinin Çekimlerine Başladı

Güncelleme:

Murat Boz, Yasemin Allen ve İrem Sak'ın başrollerinde olacağı 'Dönerse Senindir' isimli sinema filmi için çekimlere başlandı.

Hareketli bir sezon geçiren Türk sineması hız kesmeden, gelecek sezonun filmlerine start verdi. İlk proje haberi TAFF'tan geldi. TAFF yapımı "Dönerse Senindir" için ünlü isimler çekimlere başladı.

Murat Boz'u bu sezon da sinema perdesinde hayranlarıyla buluşturacak filmde, ünlü şarkıcıya İrem Sak ve Yasemin Allen eşlik ediyor.

KAHKAHA VE ROMANTİZM OLACAK

Erol Özlevi'nin yönetmenliğinde çekimlerine başlanan romantik komedi kış sezonunda sinema perdesine kahkaha ve romantizm taşıyacak.

BOZ, REKLAM FOTOĞRAFÇISINI CANLANDIRACAK

Murat Boz'un bir reklam fotoğrafçısı olan Mehmet'i oynadığı filmde, Yasemin Allen Mehmet'in sevgilisi Selin, İrem Sak ise arkadaşı Defne karakterini canlandırıyor.

Mehmet'in ( Murat Boz ), hayatının aşkı Selin'den ( Yasemin Allen ) ayrıldıktan sonra, onu geri kazanmak için Defne ( İrem Sak ) ile iş birliği yapması ile başlayan hikaye, sürprizlerle devam edecek.

"HER ZAMAN İLERİYE"

Filmden ilk fotoğrafı, Murat Boz'un aynı zamanda menajerliğini de yapan abisi Ali Boz, sosyal medya hesabından paylaştı. Ali Boz, fotoğrafın altına: "Gişe yapan 2 filmimizden sonra üçüncü göz ağrımız ' Dönerse Senindir' çekimleri başlamıştır. Her zaman ileriye..." notunu düştü.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yasemin Allen Murat Boz İrem Sak Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title