Haberler

Lara Sürol Roma Yolcusu

Victoria's Secret'ın seçmelerine katılarak adından söz ettiren Lara Sürol, İtalya'ya gidiyor.

Antalya podyumlarından İstanbul'a transfer olan, ardından ünlü iç giyim markası Victoria's Secret'ın seçmelerine katılarak adından söz ettiren Lara Sürol, İtalya'ya gidiyor.

İtalya'nın başkenti Roma'da düzenlenecek moda haftasında 10 gün süresince podyuma çıkacak Sürol, bu program öncesinde Antalya'ya gelip enerji depoladı. Antalya'da oturan ailesinin yanında iki gün tatil yaparak kızı 4 yaşındaki Jasmin'le zaman geçiren Sürol, moral ve motivasyonunun üst seviyede olmasını istediğini belirtti.

Lara Sürol, İtalya hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü ve vize işlemlerinin tamamlanmasıyla soluğu Roma'da alacağını söyledi. Sürol, "Dünyaca ünlü markaların tanıtılacağı defileler zincirine katılacağım için çok mutluyum. Dünyanın en iyi top modelleri ile aynı podyumu paylaşmak mutluluk verici. Victoria's Secret'ın 2010 ve 2011 kızları da defilelerde olacak. Victoria melekleri olarak Roma'ya imza atacağız" diye konuştu.

Sürol, Roma gezisinin ardından tekrar Antalya'ya döneceğini ve bir süre tatil yapacağını vurguladı. Sürol, "İstanbul'u bir süre unutmak istiyorum" dedi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title