Haberler

"Kötü Kadın Olmaktan Bıktım"

Güncelleme:

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ilişkisinin bitmesinin altında yatan gerçek ortaya çıktı.

Sinan Özdencik Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ilişkisinin bitişini yorumladı. İşte Özdencik'in yorumu:

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile 2 yıldır süren ilişkisini bitirdi. Dedikodulara göre Subaşı, 'kötü kadın' ilan edilmekten bıktığı için bu kararı aldı.

Acun Ilıcalı'nın kendisine sahip çıkmadığını düşünen Subaşı yakın çevresine: "Herkesin bana 'kötü kadın' gözüyle bakmasından bıktım. Ben yanlış bir şey yapmadım. Daha çok gencim ve hak etmediğim bir sürü sözle, çirkin tavırla karşılaştım. Artık yeter..." dediği konuşuluyor.

Siz Şeyme Subaşı'nın ayrılık kararını doğru buluyor musunuz? Ayrılık kararı olmasa bu ilişki nasıl devam ederdi? Acun Ilıcalı eşinden boşanıp Şeyma Hanım ile evlenir miydi?

Bu kesinleşmedi ama eğer doğruysa, ne bekliyordu olacağı buydu zaten. Yani Şeyma zaten bu ilişkiyi yaşayarak bir takım şeyleri kabullenmiş oldu. Evlilik sürecinde bıktım falan diyormuş, neyinden bıktın adam 24 saat çalışıyor zaten. Evli, çocukları var kime vakit ayıracak? O onun yanında çalışıyordu zaten biliyor nasıl çalıştığını! Çok enteresan o yüzden böyle bir laf etmediğini düşünüyorum. Eğer ettiyse çok talihsiz bir laf. Acun Ilıcalı'nın boşanacağını sanmıyorum. İlişkisi devam eder mi etmez mi bilmiyorum?

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title