Haberler
Güncelleme:

Kavuğunu Şevket Çoruh'a devredecek olan Rasim Öztekin, teslim töreninin gelirini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağışlayacak

500

Yorumlar (22)

ist..:

çağdaş yaşamı destekleme derneği sanırım yeni neslin ateist laik yetişmek üzere kurulu

18
11
yanıtYanıtla
Murat:

Boş işlerle uğraşan zavallılar gidinde tövbe edin ölüm var, ardınızdan sizin kafada yaşayanlar her ne kadarda sizi ışıklar içinde yatırsa rahmet dilese sanmaki kurtulursunuz yol yakınken tövbe edin.

14
12
yanıtYanıtla
yallah:

madem ölüm var ne işin var internette git bir camini köşesinde tesbih çek namazı bekle dua et bi işe yara

yanıt1
yanıt1
Ankara:

Şevket çoruh a simit sattırılmaz kişiliğinden dolayı

14
7
yanıtYanıtla
eren:

cahillikte sınır tanımıyorsunuz yine sanattan anlamıyorsunuz o da tamam. sorum şu çağdaş yaşamı destekleme derneği ile ne alıp veremediğiniz var, halktan kopukmuş hiç icraatlarına baktınız mı kaç öğrenciyi okutuyor, o okutulan burs verilen öğrenciler yine halktan insanlara ders veriyor, köy okullarrına yardım ediyor. oturduğunuz yerden konuşmaya devam edin çünkü siz başkaları hakkında boş eleştiri yapıp kendiniz ise hiçbir şey yapmazsınız.

6
12
yanıtYanıtla
İldenizoğlu:

Dervredilen kişiye bir bak, gelirin bağışlanacağı derneğe bir bak! Kavuğa yazık, kavuğa!

11
5
yanıtYanıtla
yasax:

üniversitedeyken burs almak isteyen arkadaşlarıma hemen hemen her ay sordukları sorulardan bazıları:- atatürkçü müsün?- atatürkün altı ilkesini sayabilir misin- ailendeki kadınların başları kapalı mı?- şeriat hakkında ne düşünüyorsun?başka da dernek kalmamıştı zaten

11
4
yanıtYanıtla
RUHİ:

Yılmaz Erdoğan''ın tek bir sahnelik rolü Şevket Çoruh''un bütün kariyerine bedel ama muhalif değil kavuk da muhalif birine verilmek zorundaydı. Yazzıklar olsun. anarşizminizde boğulun.

7
6
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Doğru tespit Bravo

yanıt2
yanıt3
züro:

ooo ''''trol vadisi'''' toplanmış yine !!!!! bu insanlar gerçek sanatçı birilerinin kayığına binip yıkamacılık yapmayan adam gibi adamlar önüne gelene ağam paşam deyip ceplerini doldurma peşinde değiller.

yanıt0
yanıt1
Allahın kulları:

Çağdışı yaşam derneği demek daha doğru olur bence. Halktan kopuk dernekler.

8
4
yanıtYanıtla
TT:

Bende de dededen kalma bi kavuk var. Onu devredeceğim , gecenin gelirinide çağdışı yaşama derneğine bağışlayacağım. Bu çağın adamı değilim ben ya. Bu çağdakiler çok vahşi.

7
5
yanıtYanıtla
MEDYA UZMANI:

Baskasi da olabiilirdi, bunu kim secti

8
3
yanıtYanıtla
oguz:

ne dini ne din dışı dernek veya vakıflara zerre kadar güvenim kalmadı artık zekatımı sadakamı yardımı görerek veriyorum onun bunun yönlendirmesiyle artık vermiyorum

7
2
yanıtYanıtla
CORÇ:

MESUT KOMSER ADAMDIR. HAK EDİYOR BUNU. LAYIKIYLA TAŞIYACAĞINA ADIM KADAR EMİNİM.

4
4
yanıtYanıtla
AYYILDIZ:

ÇAĞDAŞ YAŞAMA DESTEĞİ DERNEĞİNİN ÇOK İHTİYACI VARDIR BAĞIŞLAYIN YAZIKLAR OLSUN GİDİN HASTALIKLA MÜCADELE VEREN BİR KURUMA YARDIM KURUMUNA BAĞIŞLAYIN NE OLCAK SANKİ

4
1
yanıtYanıtla
zırva:

okçular vakfına bağışlayacağım dese sesin çıkmazdı dimi. . .

yanıt0
yanıt3
Kunta Kinte:

Yorumlara bakınca ülkenin cehaletinin daha tehlikeli bir hal alıp; ahlaksız/saygısız/yüzsüz/paçoz/ karışımı sürülere dönüştüğünü görüyorum. Ülkenin sesi yüksek çıkanları böyle olursa nasıl gelişeceğiz?

2
2
yanıtYanıtla
hay daaa:

cagdaslik ve kavuk bir birine zit degilmi bunlar. turkiyde kavuk takanlar gerici ilan edilmiyormu? bari fötörlü lenger sapka takin. . .

4
0
yanıtYanıtla
rasim:

çağdaşlık seni kurtaracak

4
0
yanıtYanıtla
Ceto:

Yani şu koca memlekette o kavugu verecek başka layıkıyla tiyatro yapmış hakeden biri yokmu,törenin gelirinide hak edecek başka dernek yokmu,mesela şu anda ormanlarımız yani cigerlerimiz yanıyor,temaya katkıda buluna bilirdi.Zaten her tarafımızdan çağdaşlık akiyor.

1
1
yanıtYanıtla
Ceto:

Evet çağdaşlık belli oluyor.Kim kimin kucağında belli değil.Çocuklarımıza ,gençlerimize çok güzel örnek oluyorlar.Ondan sonrada ,anneye ,babaya ( siz bana karışamaz siniz) deniyor ve sonuda hiç iyi olmuyor.Atalar boşuna dememiş,kızını dovmeyen,dizini döver.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title