Haberler

İHA Muhabiri Aykut Yeniçağ'ın en mutlu günü

Güncelleme:

İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) Manisa Muhabiri Aykut Yeniçağ, Elif Gülşahin ile dünya evine girdi.

İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) Manisa Muhabiri Aykut Yeniçağ, Elif Gülşahin ile dünya evine girdi. Yanından hiç ayırmadığı fotoğraf makinesini düğününde kenara bırakan Yeniçağ'ın eline aldığı gitar eşliğinde eşine şarkı söylemesi renkli görüntüler oluşturdu.

Zeytin Dalı Harekatı, Soma maden kazası, İzmir depremi ve Muğla orman yangınları gibi Türkiye kamuoyunun yakından takip ettiği haberlerde görev yapan İHA'nın deneyimli Manisa muhabiri Aykut Yeniçağ, hayatını bir yıldır nişanlı olduğu Elif Gülşahin ile birleştirdi. Manisa basın camiasının büyük ilgi gösterdiği düğüne; CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, Manisa Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nagihan Eroğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Göksel Topçu, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan ve İhlas Haber Ajansı İzmir Bölge Müdürü Özcan Aydın da katıldı. Işık gösterileri eşliğinde sahneye inen Aykut-Elif çifti, çalan romantik şarkılarla dans etti. Sonrasında çalan oyun havalarıyla çifti yalnız bırakmayan davetliler de gönüllerince eğlendi.

Damattan geline şarkı sürprizi

Yanından hiç ayırmadığı fotoğraf makinesini düğününde kenara bırakarak sahneye çıkan Aykut Yeniçağ, eline gitar alıp eşine şarkı söyledi. Yeniçağ'ın bu sürprizi eşini duygulandırırken, konuklar da şarkıya eşlik etti. Renkli görüntülerin oluştuğu düğün, hatıra fotoğraflarıyla son buldu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

İhlas Haber Ajansı Manisa İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title