Haberler

Herkes Bu Dizide Kendini Bulacak

CANSU TOSUN

İŞLENMEMİŞ MÜCEVHER GİBİ...

'Bugünün Saraylısı'nda hangi karakteri canlandırıyorsunuz?

Hayata bağlı, cıvıl cıvıl bir genç kız olan 'Ayşen'i oynuyorum. 'Ayşen' zengin bir kız ama para kavramını bilmiyor. Liseden sonra hayatını dört duvar içinde yaşamış ve izlediği dizilerdeki hayatlardan çok etkileniyor.

BEN DE GÖÇMENİM

'Ayşen' neden dört duvar arasında yaşıyor, peki?

'Ayşen', annesini 10 yıl önce kaybetmiş ve babasıyla baş başa kalmış ama baba sevgisi görmeden büyümüş. Kayseri'den İstanbul'a taşındıktan sonra dizilerde gördüğü renkli bir hayatın içine giriyor. 'Ayşen' işlenmemiş bir mücevher gibi; İstanbul'da işlenmeye başlayacak.

Daha önce de Anadolu'dan göç etmiş bir ailenin kızını canlandırdınız. Bu bir tesadüf mü?

Tomris Giritlioğlu; 'Küçük Hanımefendi' dizisinde beni görüp 'Kayıp Şehir'de 'Zehra' karakterini teklif etti. Ben de Almanya'dan geldim; göçmenim yani. Gerçek hayatta olduğu gibi dizilerde de çok fazla göç hikayesi oluyor. Ben tesadüflere inanmam ama bu dizide de benzer bir karakteri canlandırmam tamamen tesadüf.

'Ayşen' dizide aşkı yaşayacak mı?

Tabii ki yaşayacak. Aşksız dizi mi olur? (Gülüyor) Ancak ummadığı bir aşk yaşayacak. Beyaz atlı prensi ile sonsuza kadar mutlu olup olmayacağını dizinin ilerleyen bölümlerinde göreceğiz.

DERİN BİR BABA-KIZ HİKAYESİ

Dizide baba-kız hikayesi ön planda galiba...

Evet. Çok derin bir baba-kız hikayesi var. 'Ayşen' ve babası arasında o güçlü baba-kız bağını pek göremeyeceğiz. Onlarınki çok farklı bir baba-kız hikayesi.

Seyirci bu diziyi neden izlemeli?

Herkes kendi hayatında yaşadığı olayları bu dizide bulacak. 'Bugünün Saraylısı'; hüzün, aşk, sevgi, nefret gibi bütün duyguları barındırıyor.

Rolünüz için hazırlık yaptınız mı?

'Ayşen' gibi ben de Kayserili'yim. Her sene Kayseri'ye gittiğim için oradaki gözlemlerimden faydalandım. Akrabalarımı inceleyip rolüme hazırlandım.

SERHAT TEOMAN

BIÇAK SIRTI BİR ROL

Dizide sizi hangi rolde izleyeceğiz?

Güce tapan 'Savaş Ataman' isimli bir işadamını canlandırıyorum. Aslında her şeye sahip olmuş ama kendinde beğenmediği yönleri de var. 'Savaş' kötü adam. Gerçek hayatta da 'Savaş' gibi çok insan var. Karakterleri zıt olsa da 'Fatih' ile çok yakın arkadaşlar.

Sizin de söylediğiniz gibi 'Fatih' ile 'Savaş' birbirine zıt karakterler. Onlar nasıl bir araya geliyor? Bu dostluğun sırrı nedir?

'Fatih' ve 'Savaş'ın hayat görüşlerinin çok farklı olduğu doğru. Bu karakter farklılığı bir dönem aralarını açacak ama bu kırgınlığı bir süre sonra unutup yeniden dost olacaklar.

'SAVAŞ'IN NEDENLERİ VAR

'Savaş Ataman' karakterini canlandırmak sizi zorladı mı?

Bana teklif geldiğinde; rolün iyi ya da kötü olmasına bakmam. Bu dizide 'Savaş' kötü karakter olabilir ama onun nedenleri ve sahip olmak istediği şeyler var. 'Savaş'ı oynarken, "Bu adam kötü" demiyorum. Ayrıca 'Savaş Ataman' tarafından baktığımız zaman onun haklı olduğunu görüyoruz. Ben daha gerçek, daha naif karakterlerin içindeki kötülüğün çıkmasının daha renkli olduğunu düşünüyorum. Bence 'Savaş' aslında çok bıçak sırtı bir rol.

ALİ ERSAN DURU

DİZİ İÇİN 12 KİLO VERDİM

Dizide kimi canlandırıyorsunuz?

Dizide 'Fatih'i oynuyorum. Küçük yaşta anne ve babasını kaybeden 'Fatih'; doktor olmaya karar veriyor. Onun amacı muhtaç insanlara para almadan şifa dağıtmak. Çağımızın adamı değil aslında. 'Fatih' ablasının yanına taşınacak ve komşunun kızıyla tanışacak.

Komşu kızına aşık olacak mı?

Evet ama 'Fatih' idealist bir insan. Ayrıca "Aşk bana göre değil" diyor. Bu nedenle fırtınalı bir aşk ilişkisi yayaşacak.

Daha önce bir doktoru canlandırmış mıydınız?

Hayır, ilk kez canlandırıyorum. Meslek olarak tabii ki ön plana çıkacak ama daha çok karakteri ve hayata bakış açısıyla izleyiciyi etkileyecek.

ATV, BANA UĞUR GETİRDİ

Size gelen teklifleri değerlendirirken nelere önem veriyorsunuz?

Beni heyecanlandıran karakterleri tercih ediyorum. Oyuncu olarak kötü karakterleri de canlandırmalıyız ama ben iyi karakterleri oynamayı seviyorum. Bugüne kadar bana kötü karakter teklifi gelmedi.

Üç dizidir ATV ekranlarındasınız... Tesadüf mü?

(Gülüyor) Tesadüf. Bu projenin ATV'de olacağını duyduğumda çok güldüm. Projeler ve ATV bana uğur getirdi.

Rolünüze nasıl hazırlandınız?

'Fatih', karakteri için 12 kilo verdim. Yaz boyunca spor ve diyet yapıp 94 kilodan 82 kiloya indim.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Almanya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title