Haberler

Hande Yener'den çarpıcı gönderme

Güncelleme:

Şarkıcı Hande Yener, geçtiğimiz akşam Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Yener, son dönemde tartışma konusu olan sanatçıların sahne kıyafetleri hakkında konuştu. Yener, "Armut dalında güzeldir" diyerek gönderme yaptı. İşte detaylar...

2022 yılını sanatçı İbrahim Tatlıses ile birlikte Belarus'ta karşılayan Hande Yener, "Güzel bir konser oldu. İbrahim Bey'in Covid-19 test sonucu pozitif çıktı. Bu haberi duyduktan sonra ben de hemen test yaptırdım. Neyse ki negatif çıktı. Bu kışı da atlatırsak bu hastalıktan tamemen kurtulacağız bence" dedi.

"ARMUT DALINDA GÜZELDİR"

Son dönemde sahne kıyafetlerinin tartışıldığı ve bazı sanatçıların "Önceden ses ön planda olurdu şimdi ise kıyafetler" açıklamaları hatırlatılınca "O zaman ben özlü bir söz ile geceyi bitireyim, 'Armut Dalında Güzeldir' diyorum." diyerek güldü.

Yener, Atiye'nin "Pop müzik bitmişti onu kurtarmaya geldim." açıklamasına ise "Başarılar diliyorum." dedikten sonra aracına bindi.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

İbrahim Tatlıses Hande Yener Belarus Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title